Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό παζάρι της Κίνησης «Πρόταση» στην Πλαζ στην Αγυιά –ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό ...

Το παζάρι είχε αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη διακόσμησης, πίνακες ζωγραφικής, κεραμικά, αλλά και παιχνίδια και βιβλία

Το περασμένο Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 η ομάδα εθελοντών Γονέων και η ομάδα Επικοινωνίας & Οικονομικής στήριξης της Κίνησης «Πρόταση» πραγματοποίησαν ένα καλοκαιρινό παζάρι στον όμορφο χώρο της πλαζ στην Αγυιά που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Πάτρας.

Πολλές χειροποίητες δημιουργίες μελών και φίλων του φορέα, αλλά και ευαισθητοποιημένων  πολιτών που προσφέρθηκαν να στηρίξουν τη δράση αυτή, συνέθεσαν το σκηνικό του παζαριού με αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη διακόσμησης, πίνακες ζωγραφικής, κεραμικά, αλλά και παιχνίδια και βιβλία!

Για δύο μέρες δόθηκε η ευκαιρία σε πολίτες της Πάτρας να γνωρίσουν το έργο του φορέα της «Πρότασης» (το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της «Πρότασης» λειτουργεί στην οδό Σαρανταπόρου 20, στην Πάτρα) που εδώ και 32 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της πρωτογενούς πρόληψης της εξάρτησης και της προαγωγής της ποιότητας ζωής, να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες αλλά και να ευαισθητοποιηθούν στα ζητήματα και τις δράσεις που  έχει αναλάβει ο φορέας.

Παράλληλα με το παζάρι, οι εθελοντές της ομάδας γονέων έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να δημιουργήσουν, να επικοινωνήσουν, να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους και να χαρούν με τη ζεστασιά και την ζωντάνια των υπεύθυνων της δράσης.

Σημαντική τέλος ήταν η παρουσία των φίλων, των οικογενειών και των περαστικών που παραβρέθηκαν και στήριξαν το παζάρι ενισχύοντας το έργο της Κίνησης «Πρόταση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις