Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Ζυγό  - σε γέμιση

Κριός

Κάντε αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και συμβουλευτείτε έμπιστα σας άτομα για τις κινήσεις σας στον οικονομικό στίβο. Υποστήριξη θα βρείτε και από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ταύρος

Κάποια έκτακτα έσοδα θα σας χαροποιήσουν σήμερα! Μπορεί να μην είναι μεγάλα τα ποσά, θα σας δώσουν όμως μια ανάσα από εκεί που δεν το περιμένατε.

Δίδυμοι

Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, μια και ο ανώτερος σας εαυτός γνωρίζει καλύτερα, τι είναι το βέλτιστο για σας.

Καρκίνος

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο σήμερα ή ότι θα πρέπει να χαράξετε νέα πορεία και δεν ξέρετε την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε.

Λέων

Αισθάνεστε πνευματικά αναγεννημένοι σήμερα και οι φοβίες και οι ανησυχίες σας εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας… Απολαύστε μια ήρεμη μέρα και μην αφήνετε τα μικρά απρόοπτα που μπορεί να παρουσιαστούν να σας χαλάσουν την θετική διάθεση.

Παρθένος

Μια σπουδαία ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί, που αν την αδράξετε, θα μπορούσε να σας αλλάξει την ζωή! Με την δημιουργικότητα σας θα μπορούσατε να κάνετε την διαφορά και να ξεχωρίσετε από τους άλλους.

Ζυγός

Η χαρισματική σας προσωπικότητα και η έντονη ακτινοβολία σας θα σας φέρει στον επίκεντρο που ενδιαφέροντος σήμερα. Μην αφήνετε όμως την κολακεία να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας βγάλει από τον δρόμο σας.

Σκορπιός

Τα συνεχή και πολλά προβλήματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος φαίνεται να σας έχουν μπλοκάρει και δεν ξέρετε πώς να συνεχίσετε στο άμεσο μέλλον.

Τοξότης

Η μέρα φέρνει εξαιρετικά δώρα για σας. Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομικά ανάσα.

Αιγόκερως

Μια συζήτηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο ίσως να είναι αναπόφευκτη σήμερα, χειριστείτε όμως τα θέματα που θα προκύψουν με προσοχή.

Υδροχόος

Δεν θα πρέπει να πάρετε επιπόλαια αποφάσεις σε εργασιακά θέματα σήμερα! Σκεφτείτε, διερευνήστε τις επιλογές που έχετε στην διάθεση σας και κινηθείτε μετά, αποφεύγοντας τα ρίσκα που θα σας στοιχίσουν σε βάθος χρόνου.

Ιχθείς

Από την μια η ζήλια και από την άλλη το πάθος δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στην ερωτική σας ζωή! Στο χέρι σας είναι μέχρι που θα το φτάσετε και αν θα βλάψετε την σχέση σας με την ακραία συμπεριφορά σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being