Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια: Αποχωρεί από τη Δημοτική Αρχή η παρατάξη Ψυχράμη

Αιγιάλεια: Αποχωρεί από τη Δημοτική Αρχή...

Η επιστολή παραίτησης της παράταξης

Σύσσωμη η δημοτική παράταξη «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» υπέβαλε στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας τις παραιτήσεις της από τις θέσεις ευθύνης που μέχρι σήμερα κατείχε στον Δήμο Αιγιαλείας, "διαπιστώνοντας πως η διεύρυνση συνεργασιών και η αξιοποίηση της απλής αναλογικής δεν συνάδουν με την αυτοδιοικητική κουλτούρα του κ. Καλογερόπουλου" όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή της παράταξης.

"Η κατ’ επανάληψη αυταρχική, μη προοδευτική και ξεπερασμένη αντίληψη διοίκησης που υιοθετεί ο δήμαρχος, δεν είναι ταυτόσημη με τις θέσεις των μελών της και δεν είναι αποδεκτή από την «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ», αφού αποδεικνύει απαξίωση του νομικού πλαισίου για την αυτοδιοίκηση, που επιδιώκει συναινέσεις και συνεργασίες για την επίλυση των ζητημάτων του Δήμου προς όφελος των δημοτών." σχολιάζεται στην ανακοίνωση των μελών της παράταξης. Επιπλέον, σημειώνεται:

"Τα μέλη της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ», μετά από εννέα μήνες άκαρπης προσπάθειας για μεταστροφή της προσωπικής πολιτικής του Δημάρχου σε ουσιαστική πολιτική συνεργασίας και σεβασμού των συνεργατών του, αποφάσισαν να διαχωρίσουν τη θέση τους από την πολιτική του κ. Καλογερόπουλου, καθώς αποδεδειγμένα διαπίστωσαν ότι δεν είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί, λαμβάνοντας μόνος του αποφάσεις για καίρια ζητήματα, αδιαφορώντας για τις προτάσεις και θέσεις τους."

Δηλώνουν δε πως θα συνεχίσουν, διαμέσου της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ», "να αγωνίζονται έντιμα και με αξιοπρέπεια για την προκοπή του Δήμου, με ξεκάθαρη θέση και προτάσεις μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο."

*Σας επισυνάπτουμε τη δήλωση της παραίτησης των κ. Βασιλικής Ψυχράμη, Παναγιώτη Μαρινόπουλου, Ευστράτιου Βαρδάκη, Παναγιώτη Μάρκου, Παναγιώτας Γκρέμου – Γούσα και Χριστίνας Πλατάνου, που εστάλη το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουνίου, στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις