Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση

Κριός

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα αισθηματική σχέση. Εάν πάλι έχετε μια μακροχρόνια σχέση, θα ήταν προτιμότερο να εστιάσετε στα θετικά της σχέσης σας και να προσπαθήσετε να αγνοήσετε σε όσα αρνητικά πιθανόν να έχει.

Ταύρος

Θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας και τις προσπάθειες σας στον τομέα εκείνο που πραγματικά έχει ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας και να μην σκορπάτε την ενέργεια και τις δυνάμεις σας σε πολλά πεδία. Βήμα-βήμα θα καταφέρετε να φέρετε την ζωή σας εκεί που θέλετε.

Δίδυμοι

Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σας σχέση προδιαγράφει η σημερινή σας μέρα. Τα πράγματα μπορούν σχετικά εύκολα να βγουν εκτός ελέγχου, γι αυτό καλό θα ήταν να χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή και ψυχραιμία.

Καρκίνος

Φαίνεται ότι σήμερα εκδηλώνετε την ανάγκη σας να βρείτε ένα ερωτικό σύντροφο που να σας προσφέρει όλα όσα έχετε ανάγκη. Ίσως να σας βγει όμως περισσότερο φιλική η σχέση που πάτε να ξεκινήσετε. Μην την απορρίπτεται παρόλα αυτά αβασάνιστα…

Λέων

Δυσκολίες σας περιμένουν στην δουλειά σας κατά την σημερινή μέρα και δυσεπίλυτα προβλήματα. Με ψυχραιμία και υπομονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να ατενίσετε το μέλλον μέσα από μια πιο θετική ματιά.

Παρθένος

Μια παλιά ερωτική σχέση ίσως να κάνει την εμφάνιση της πάλι και να σας αναστατώσει, μη ξέροντας πώς να το χειριστείτε. Απλά να έχετε στο μυαλό σας, ότι εάν η πρώτη φορά δεν πέτυχε, η δεύτερη έχει σαφώς λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας…

Ζυγός

Και πάλι οι οικονομικές δυσκολίες επισκιάζουν την σημερινή σας μέρα. Ίσως να βρεθεί άτομο από το φιλικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας στηρίξει στα δύσκολα, πρέπει όμως να αναλάβετε άμεσα δράση για την εξυγίανση των οικονομικών σας…

Σκορπιός

Τα οικονομικά σας θα αποτελέσουν πηγή ανησυχίας κατά την σημερινή μέρα. Φαίνεται ότι η διαχείριση σας του τελευταίου χρονικού διαστήματος δεν ήταν αυτή που απαιτούν οι περιστάσεις και τώρα αναζητάτε απεγνωσμένα λύσεις.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια αρκετό συναίσθημα! Προσοχή στις επαφές σας, γιατί η μέρα μπορεί να γίνει ανατρεπτική και απρόβλεπτη.

Αιγόκερως

Θα έχετε ακόμη περισσότερη ενέργεια σήμερα, κάτι που θα σας χρειαστεί, μια και θα φέρει θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και οικονομικά στο επίκεντρο.

Υδροχόος

Η μέρα προσφέρεται να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο και να βάλετε ένα ακόμη λιθαράκι στην επαγγελματική σας πορεία. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται.

Ιχθείς

Θα υπάρξει μια αναστάτωση, μια και από μια κακή συνεννόηση μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις που θα σας αφήσουν άναυδους. Κάποια πράγματα ήρθε η ώρα να δουν το φως της μέρας.

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being