Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Ο Μητσοτάκης απέδειξε ότι δεν κάνει τακτικισμούς, ότι η υγεία είναι πάνω απ´ όλα»

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Ο Μητσοτάκης απέδε...

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Σκάι, «Οι Αταίριαστοι» με τους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο

Ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης  μιλώντας στην εκπομπή της τηλεόρασης του Σκάι, «Οι Αταίριαστοι» με τους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις με αφορμή τους χειρισμούς της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην υγειονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού αλλά και την μεθοδευμένη απόπειρα της Τουρκίας να προκαλέσει νέα μεταναστευτική κρίση στον Έβρο.

«O Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε στην πράξη ότι δεν κάνει τακτικισμούς, ότι η υγεία είναι πάνω απ´ όλα. Δεν είναι Τσίπρας δεν κάνει πειραματισμούς, δεν είναι οπορτουνιστής, δεν είναι καιροσκόπος. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος απέδειξε από τον πρώτο χρόνο της διακυβέρνησης του ότι είναι μεθοδικός, ότι είναι αποτελεσματικός και σε μεγάλες κρίσεις. Είχαμε το θέμα του μεταναστευτικού στον Έβρο, η κυβέρνηση ανταποκρίθηκε, είχαμε το θέμα του Covid- 19 η κυβέρνηση ανταποκρίθηκε. Ευτυχώς δεν είχαμε το θέμα του Covid και να διοικεί το Σύστημα Υγείας ο Πολάκης. Φανταζόμαστε με τον Πολάκη υπουργό τη θα γινόταν στη χώρα;», είπε ο Ανδρέας Κατσανιώτης.

Σε ερώτηση των παρουσιαστών της εκπομπής σχετικά με το επίκαιρο θέμα του ανασχηματισμού και αν αυτός είναι αναγκαίος, ο Ανδρέας Κατσανιώτης σχολίασε:

«Είναι προφανές, όποιος δουλεύει, όποιος προχωράει τα πράγματα. Είναι προνόμιο του πρωθυπουργού να βλέπει και να κρίνει. Δεν ξέρω τι χρειάζεται, ο πρωθυπουργός κρίνει τι χρειάζεται».

Απαντώντας σε σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξάνδρου Τριανταφυλλίδη, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην ίδια εκπομπή, αναφορικά με την κατάσταση την οποία παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση Σαμαρά το 2015, ο κ. Κατσανιώτης τόνισε:

«Η κυβέρνηση η προηγούμενη έκανε εκλογές στα τέσσερα χρόνια ή την έριξε εργαλειοποιώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ; Και έρχεστε εσείς και λέτε ότι σας άφησε λίγα λεφτά. Ποια καμμένη γη; Μόνοι σας λέγατε θα ρίξετε την κυβέρνηση, μόνοι σας λέγατε θα σκίσετε τα μνημόνια, μόνοι σας μας ρίξατε στα βράχια, μόνοι  σας διαλύσατε  την οικονομία...

Γι αυτό που η χώρα τράβηξε το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δεν φταίει μόνο ο κ. Βαρουφάκης. Φταίει ο κ. Τσίπρας και όλοι όσοι ήταν παρόντες (στην κυβέρνηση) το πρώτο εξάμηνο».

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα που έχει ανακύψει με τα ακίνητα του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο κ. Κατσανιώτης είπε πως «το θέμα με τον κ. Παπαδημούλη δεν είναι το γεγονός ότι έχει πολλά ακίνητα. Καλώς τα έχει αφού τα αγόρασε από χρήματα που απέκτησε νόμιμα. Θα είμαι ο τελευταίος που θα κατηγορήσει την ιδιοκτησία. Αυτό όμως το οποίο κατηγορώ είναι ένα δημόσιο πρόσωπο να αγοράζει ακίνητα και μέσω ΜΚΟ να τα νοικιάζει σε μετανάστες. Αυτό για μένα είναι ανήθικο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις