Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατέρας Μαρκέλλας: Μου είπαν «καλύτερα να μην σκαλίζουμε τα πράγματα»

Πατέρας Μαρκέλλας: Μου είπαν «καλύτερα ν...

Η μικρή μαθήτρια είδε ελάχιστα τη μητέρα της στο νοσοκομείο

Άριστη είναι η κατάσταση της υγείας της Μαρκέλλας σύμφωνα με τους γιατρούς που την παρακολουθούν αλλά και με την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, σύμφωνα με την οποία δεν έχει ασκηθεί σε βάρος της η παραμικρή βία, οποιασδήποτε μορφής. Μετά από ένα δύσκολο 24ωρο όπου το κοριτσάκι τελούσε ακόμα σε καθεστώς σοκ και φόβου, έχει αρχίσει να εμπιστεύεται και να ξεδιπλώνεται στους παιδοψυχολόγους του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το κοριτσάκι έχει αρχίσει να εξηγεί κάποια σημαντικά πράγματα στους ψυχολόγους, ενώ και οι αστυνομικοί εξετάζουν υλικά κλειστών κυκλωμάτων και προσπαθούν να καταλήξουν στην μυστηριώδη γυναίκα που την άρπαξε, αλλά και στο άτομο ή τα άτομα που ενδεχομένως κρύβονται πίσω από αυτή, θέτοντας στο κάδρο των υπόπτων ακόμα και άτομα του εξαιρετικά στενού περιβάλλοντος του παιδιού, αναζητώντας παράλληλα το κίνητρο της ενέργειας.

Αναπάντητα παραμένουν όμως, τα ερωτήματα για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια της εξαφάνισής της.

Η μικρή μαθήτρια είδε ελάχιστα τη μητέρα της στο νοσοκομείο, η οποία μέχρι αργά χθες το βράδυ κατέθετε στις αστυνομικές αρχές.

Για την υπόθεση μίλησε και ο πατέρας της μικρής ο οποίος είπε ότι από την πρώτη στιγμή ήθελε να έρθει σε επαφή με το παιδί του, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν.

«Θέλω να με ζητήσει η Μαρκέλλα και να πάω να την δω με εισαγγελέα. Ενδιαφέρομαι για το παιδί αν και έχω παντρευτεί ξανά και δεν μένω μαζί τους. Για την υπόθεση έμαθα από τον αδερφό της Μαρκέλλας, που μου είπε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και καλύτερα να μην τα σκαλίζουμε».

Τη λύση στο γρίφο της εξαφάνισης της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη αναζητά η Αστυνομία

Τι είπε η θεία της

«Η αδερφή μου, μου είπε ότι είδε το παιδί, ότι ήταν σοκαρισμένο. Στην αρχή την κοίταζε παγωμένα, μετά έπεσε στην αγκαλιά της» είπε η θεία της 10χρονης στον ΣΚΑΪ εξηγώντας ότι δεν επιτρεπόταν στην αδελφή της να τις κάνει ερωτήσεις για να μην ταραχτεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια κακοποίησης στο παιδί. Αναμένεται ωστόσο να εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι άνθρωποι που χθες βρήκαν το κορίτσι, έδειχνε σημάδια στα χέρια του λέγοντας ότι της είχαν περάσει χειροπέδες.

«Δεν μπορέσαμε να το αγκαλιάσουμε αλλά είμαστε τρισευτυχισμένοι που το έχουμε τουλάχιστον σε ένα ασφαλές περιβάλλον και δεν έχει υποστεί κάποια κακοποίηση» δήλωσε η θεία της Μαρκέλλας.

«Γρίφος» η εξαφάνιση της Μαρκέλλας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις