Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Στα σκοτάδια η επανεκκίνηση της αγοράς

Στα σκοτάδια η επανεκκίνηση της αγοράς
Βίβιαν Σαμούρη

Της Βίβιαν Σαμούρη*

Δήλωση της αντιδημάρχου Υγείας - Πρόνοιας Πάτρας, Βίβιαν Σαμούρη, σχετικά με τη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, σε πατρινές επιχειρήσεις, κατά την έναρξη επανεκκίνησης της αγοράς:

Στα σκοτάδια η επανεκκίνηση

Σ' αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και πρωτοφανή συγκυρία, κατά την οποία επιχειρείται μετ' εμποδίων η επανεκκίνηση της αγοράς, οι κυβερνώντες, εξαγγέλλοντας ημίμετρα, αφήνουν ουσιαστικά στην τύχη του ένα μεγάλο κομμάτι των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων -που αγωνίζονται για να κρατηθούν όρθιες, λόγω της συγκέντρωσης του πλούτου σε λίγα χέρια επιχειρηματικών ομίλων, πολυεθνικών.

Για παράδειγμα, παρακάμπτουν επιδεικτικά τη σημαντικότερη παράμετρο, για να ανοίξει εκ νέου, μετά από δυο και πλέον μήνες, μια επιχείρηση… Κι αυτή δεν είναι άλλη, από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Αντί λοιπόν να διασφαλίσουν οι κυβερνώντες μια αυτονόητη ανοχή εκ μέρους της ΔΕΗ προς τις επιχειρήσεις με εκκρεμότητες λόγω της πανδημίας, της επέτρεψαν να συνεχίσει την ανάλγητη και αντικοινωνική πολιτική της!

Χθες, συμπολίτης μας, που συγκαταλέγεται στους μικρούς επιχειρηματίες της περιοχής, δεν μπόρεσε να ανοίξει πάλι το κατάστημά τους, καθώς η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα -όπως κατήγγειλε στην Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας-, διότι δεν είχε πληρώσει τις δόσεις του διακονονισμού, μεσούσης της καραντίνας! (Σ.σ.: Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω όνομα και επωνυμία καταστήματος).

Δεδομένων τούτων, το ερώτημα που τίθεται αβίαστα στον αρμόδιο Υπουργό, είναι το εξής: Μπορεί να γίνει επανεκκίνηση της αγοράς στα σκοτάδια, κ. Χατζηδάκη;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις