Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το "ευχαριστώ" του Αιμοδότη για την προσφορά που συνεχίστηκε στην πανδημία

Το "ευχαριστώ" του Αιμοδότη γι...

Συνεχίζονται οι αιμοδοσίες

Παρακαλούμε για την δημοσίευση του παρκατω δελτίου τυπου ευχαριστηρίου του "Αιμοδότη"

Σε ευχαριστήριο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος "Αιμοδότης" της Πάτρας αναφέρει τα εξής:

"Τις ημέρες αυτές περνάμε σε ένα επόμενο στάδιο τής επιδημιολογικής κρίσης που μαστίζει τους τελευταίους δύο μήνες την πατρίδα μας αλλά και τον πλανήτη ολόκληρο. Οι ανάγκες για παροχή υπηρεσιών υγείας τεράστιες και παράλληλα οι τρέχουσες ανάγκες πασχόντων συνανθρώπων μας από άλλες αιτίες δεν έπαψαν ούτε να υπάρχουν ούτε μειώθηκαν. Οι ανάγκες για αίμα εξακολούθησαν να υπάρχουν αυξημένες. Ο «Αιμοδότης» ήταν παρών στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών. Όπως είναι παρών επι σαράντα συναπτά έτη και το έργο των οραματιστών που τον ίδρυσαν συνεχίστηκε με πάθος και αγάπη για τον συνάνθρωπο και σε αυτήν την τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη συγκυρία.

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του «Αιμοδότη» σήμερα θέλει να ευχαριστήσει και να τιμήσει όλους όσους συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια. Θέλει να ευχαριστήσει το μεγάλο πλήθος των φίλων εθελοντών αιμοδοτών, παλαιών και νέων, που προσήλθαν με ενθουσιασμό σε κάθε αιμοδοσία τακτική η έκτακτη που οργάνωσε ο σύλλογος και εισέφεραν σημαντικά μεγάλο αριθμό φιαλών αίματος.

Τίς θερμές μας ευχαριστίες οφείλουμε επίσης να δώσουμε στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Κ.Ν.Π. «Άγιος Ανδρέας» που με απόλυτη ασφάλεια , αίσθημα ευθύνης και απόλυτο επαγγελματισμό είναι ο φορέας που υλοποιεί την κάθε αιμοληψία. Όπως ακριβώς γίνεται και στα 40 χρόνια τής άψογης συνεργασίας μας.

Δημόσια λοιπόν ευχαριστούμε όλους τους αιμοδότες και την Αιμοδοσία του «Αγίου Ανδρέα» τους ευχόμαστε υγεία πρώτιστα και δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους.

Ενημερώνουμε παράλληλα ότι συνεχίζονται οι τακτικές αιμοδοσίες την  Δευτέρα 25η Μαΐου και  την Τετάρτη 27η Μαΐου 2020, από ώρα 17.30 μ.μ. έως 21.15 μ.μ. στα γραφεία του Αιμοδότη Βότση 51 και Κανακάρη". 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις