Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Κριό - σε χάση

Κριός

Μια ρομαντική μέρα η σημερινή, και το ενδιαφέρον που θα εισπράξετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας ανεβάζει ψυχολογικά…

Ταύρος

Θα έχετε ακόμη περισσότερη ενέργεια σήμερα, κάτι που θα σας χρειαστεί, μια και θα φέρει θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και οικονομικά στο επίκεντρο.

Δίδυμοι

Η ερωτική σας σχέση σας τονώνει και πετάτε στα σύννεφα, τα επαγγελματικά σας όμως χρειάζονται προσοχή, μια και δεν θα λείψουν τα εμπόδια και τα προβλήματα με τους συνεργάτες ή συναδέλφους.

Καρκίνος

Χρειάζεται μια μεγαλύτερη επαγρύπνηση σε οικονομικά θέματα η σημερινή μέρα. Κατά τα άλλα, σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Λέων

Θέματα οικογένειας φαίνεται να σας απασχολούν και να ζητούν λύσεις. Η λογική και όχι το συναίσθημα είναι αυτή που θα σας οδηγήσεις στην σωστή κατεύθυνση.

Παρθένος

Η μέρα έχει πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και αρκετά τα προβλήματα, με συνέπεια κάποια στιγμή να φτάνετε στα όρια σας. Μην τα βάζετε κάτω όμως, γιατί το κάθε πρόβλημα έχει την λύση του.

Ζυγός

Παίρνετε φωτιά σήμερα και δεν αφήνετε τίποτε να πέσει κάτω. Μην αντιδράτε αψυχολόγητα, γιατί κάποιοι μπορεί να σας προκαλούν εσκεμμένα…

Σκορπιός

Ένας κύκλος φαίνεται να ολοκληρώνετε και ένας νέος να ανοίγει. Η μέρα έχει έντονα συναισθήματα και στο προσκήνιο βρίσκεται η συναισθηματική σας σχέση…

Τοξότης

Στην επαγγελματική σκακιέρα μπορείτε να κινηθείτε με αρκετή ασφάλεια και άνεση σήμερα και να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία που θα αποδώσει σημαντικά οφέλη στο άμεσο μέλλον.

Αιγόκερως

Διαπραγματευτικά και επικοινωνιακά είστε στα επάνω σας σήμερα! Ίσως υπάρξει ένα μικρό ταξίδι εκτός προγράμματος. Εκμεταλλευτείτε της ευκαιρίας και αποκομίστε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.

Υδροχόος

Η μέρα θα έχει μετακινήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται δε να υπάρξει και μια αποκάλυψη που θα σας ταράξει λιγάκι…

Ιχθείς

Βελτιώνεται η πνευματική σας διαύγεια και είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρό μάτι! Υπαρξιακά ερωτήματα εμφανίζονται και σας βασανίζουν.

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being