Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Megxit is over - Επισήμως ελεύθεροι βασιλικών υποχρεώσεων Χάρι και Μέγκαν

Megxit is over -  Επισήμως ελεύθεροι βασ...

Από σήμερα χάνουν τους βασιλικούς τους τίτλους

 

 Η πρώτη Απριλίου θα βρει το μέχρι σήμερα πριγκιπικό ζεύγος να είναι χωρίς τα αξιώματά τους καθώς η 31η Μαρτίου ήταν η τελευταία επίσημη ημέραπου μπορούσαν να φέρουν τους τίτλους τους. Αποχαιρέτισαν και τους 11.000.000 ακολούθους τους στο Instagram.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ αποχαιρέτισαν τους 11 εκατομμύρια ακολούθους τους στον λογαριασμό «Sussex royal».

Πιο συγκεκριμένα έγραψαν στην τελευταία τους ανάρτηση: «Αυτό που είναι πιο σημαντικό τώρα είναι η υγεία και η ευημερία όλων σε όλο τον κόσμο και η εξεύρεση λύσεων για τα πολλά θέματα που παρουσιάστηκαν ως αποτέλεσμα αυτής της πανδημίας. Καθώς όλοι βρήκαμε τον ρόλο που πρέπει να παίξουμε σε αυτή την παγκόσμια αλλαγή και την αλλαγή των συνηθειών, εστιάζουμε στο πώς μπορούμε να συμβάλλουμε καλύτερα μέσα από το νέο μας κεφάλαιο. Παρόλο που δεν μπορείτε να μας δείτε εδώ, το έργο συνεχίζεται».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησαν την κοινότητα του Instagram για την «υποστήριξη, την έμπνευση και την κοινή δέσμευση για το καλό στον κόσμο», προσθέτοντας ότι προσβλέπουν σε σύντομη επανασύνδεση.

Τον Ιανουάριο επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα χρησιμοποιούσαν πλέον τους τίτλους τους, αλλά θα εξακολουθούν να είναι γνωστοί ως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex. Η λέξη «royal» δεν θα χρησιμοποιείται σε οποιοδήποτε κανάλι επικοινωνίας, ενώ το Sussex παραμένει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight