Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Νεκρός ένας 51χρονος - 47 τα θύματα στην χώρα

Κορωνοϊός: Νεκρός ένας 51χρονος - 47 τα ...

Από την Πτολεμαΐδα

Ένας 51χρονος από την Πτολεμαΐδα έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων, σε λίγες ώρες, στους δύο από την περιοχή, αφού, το πρωί κατέληξε ένας 79χρονος που το τελευταίο τριήμερο νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ,5 ο 51χρονος πριν από δύο ημέρες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια λόγω αναπνευστικών προβλημάτων  του διακομίσθηκε διασωληνωμένος  στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης όπου και εξέπνευσε.

Νωρίτερα το πρψί της Τρίτης άλλοι δυο άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή χτυπημένοι από τον φονικό ιό. Πρόκειται για έναν άνδρα 78 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», και μια 82χρονη γυναίκα που έχασε τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», οι οποίοι είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχε γνωστός ο θάνατος ενός ακόμη άνδρα, στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 79χρονος άνδρας κατέληξε χθες το βράδυ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις