Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αιγίου ο Β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αιγίου ο Β...

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 8 Μαρτίου 2020 στις 6.30 το απόγευμα

Την προσεχή Κυριακή 8η Μαρτίου 2020 που είναι η Κυριακή της Ορθοδοξίας (Α΄ Νηστειών), στις 6.30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αιγίου θα τελεσθεί ο Β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Ιερωνύμου.

Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δωρόθεος Πάπαρης, Α΄ Γραμματεύς - Πρακτικογράφος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα «Ο αληθινά Ορθόδοξος».

*Την Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού θα μεταδώσει απευθείας ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Διακονία και Μαρτυρία» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στα 91,2 FM.

Τους εκκλησιαστικούς ύμνους θα αποδώσουν οι κύριοι Γρηγόριος Κακούρης, Πρωτοψάλτης - Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και Ιωάννης Χαβιαρλής, Λαμπαδάριος Ιερού Ναού Αγίου Πέτρου Άργους και Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής.

Στη διάρκεια του Κατανυκτικού Εσπερινού θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση για τον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο, για την πολύτιμη ποιμαντική του προσφορά στην τοπική Εκκλησία καθώς και για τους μαχητικούς αγώνες του για την Ορθοδοξία και το Έθνος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις