Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε σοκ οι συνεπιβάτες της 38χρονης με κορωνοϊό - "Δεν φαινόταν να έχει αρρωστήσει"

φωτο eurokinissi έξω από το ΑΧΕΠΑ όπου κ...

φωτο eurokinissi έξω από το ΑΧΕΠΑ όπου κόσμος προσερχόταν με μάσκες

«Έχουμε σοκαριστεί γιατί δεν ξέρουμε αν θα μας συμβεί και μας κάτι ανάλογο» λέει συνεπιβάτης

Τη δική τους αγωνία βιώνουν όσοι ταξίδεψαν μαζί με την 38χρονη φορέα του κορωνοϊού στην πτήση από Ιταλία. Η ίδια ανησυχία υπάρχει και στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου η γυναίκα που βρέθηκε θετική στον επικίνδυνο ιό, παρέμεινε για αρκετές ώρες το βράδυ της Δευτέρας.

«Έχουμε σοκαριστεί γιατί δεν ξέρουμε αν θα μας συμβεί και μας κάτι ανάλογο», δήλωσε συνταξιδιώτης της 38χρονης σε δηλώσεις του στο Mega.

Και πρόσθεσε: «Εμείς ταξιδεύαμε στην ίδια πτήση και ξέραμε τον άνδρα της. Μας είχαν πει πως είχαν πάει στο Μιλάνο για την έκθεση μόδας και ήταν μια χαρά η κοπέλα, δεν είδαμε να είναι κάπως άρρωστη.

Από ‘κει και πέρα πιάσαμε μια συζήτηση για τον ιό στην Ιταλία, τίποτα το ιδιαίτερο. Μια χαρά ήταν η κοπέλα, δεν καταλάβαμε κάτι». Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι το αεροπλάνο ήταν γεμάτο από κόσμο που εγκατέλειπε άρον άρον το Μιλάνο μετά το «τσουνάμι» εξελίξεων με τον κοροναϊό στη γειτονική χώρα.

«Μας πήραν από τις αρμόδιες αρχές τηλέφωνο και μας είπαν αν αισθανθούμε κάτι, να πάμε για εξετάσεις και τους είπαμε πως δεν έχουμε πυρετό. Μας τόνισαν πως αν νοιώθουμε πως έχουμε πυρετό, τότε να τους ενημερώσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα παραμένει σε καραντίνα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Βρίσκεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Αν και φορέας του Covid-19, είναι καλά στην υγεία της.

 

φωτο eurokinissi έξω από το ΑΧΕΠΑ όπου κόσμος προσερχόταν με μάσκες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις