Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τέλος ο Τεν Κάτε, αναλαμβάνουν Νιόπλιας και Βαζέχα

Τέλος ο Τεν Κάτε, αναλαμβάνουν Νιόπλιας και Βαζέχα
Κόντης Γιάννης

«Βόμβα» έσκασε στον Παναθηναϊκό

Ο Χεν Τεν Κάτε αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Νικόλα Πατέρα.

Προφανώς οι δύο πλευρές δεν βρήκαν κοινό σημείο σε κάποια θέματα κι έτσι αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα είναι σύντομα στον «πράσινο» πάγκο.

Να σημειωθεί πως ο Νικόλας Πατέρας έχει δηλώσει δεκάδες φορές πως Τεν Κάτε και Αντωνίου θα φύγουν μαζί και πλέον όλα είναι πιθανά και με τον διευθυντή ποδοσφαίρου των «πράσινων».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι σε συνάντηση που είχαν σήμερα ο πρόεδρος, κ. Νικόλας Πατέρας με τον προπονητή της ομάδας, κ. Χενκ τεν Κάτε, συμφώνησαν τη λύση της συνεργασίας τους. Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον προπονητή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και για τη συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλλον».

Ο Ολλανδός τεχνικός, στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του επεσήμανε: «Υπήρξε τιμή για μένα η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό και τα αποτελέσματα υποστηρίζουν το έργο μου. Έχω βάλει τα θεμέλια για την ομάδα. Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με τη συνολική εικόνα, αλλά εγώ και οι συνεργάτες μου δώσαμε τα πάντα για την επιτυχία».

Και ξεκαθάρισε: «Η απόφαση του προέδρου δεν θα επηρεάσει τη μεταξύ μας σχέση και τη φιλία που αναπτύξαμε. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξή τους και εύχομαι η ομάδα να κερδίσει τον τίτλο».

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγο μετά, αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει από σήμερα ο κ. Νίκος Νιόπλιας με συνεργάτη τον κ. Κριστόφ Βαζέχα».

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού. Από σήμερα κιόλας πιάνουμε δουλειά και στόχος μου είναι να πετύχω με την ομάδα σαν προπονητής ό,τι και σαν παίκτης: να κατακτήσω τίτλους», δήλωσε ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του, ο Κριστόφ Βαζέχα επισήμανε: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Παιανία. Η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες να φτάσει στην κορυφή και εκεί θέλουμε να την οδηγήσουμε».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports