Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Ναρκωτικά, λαθραίος καπνός, κλοπές και μέθη

Δυτ. Ελλάδα: Ναρκωτικά,  λαθραίος καπνός...

Αστυνομικό δελτίο



Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Ψάρι Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, δυο Έλληνες, ηλικίας 38 και 20 ετών, διότι αποπειράθηκαν να διαπράξουν κλοπή σε οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Καψοράχη Μακρυνείας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 30χρονος Έλληνας,διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε λαθραίος καπνός, συνολικού βάρους (67) γραμμαρίων.


Σύλληψη Ελληνίδας για κατοχή ναρκωτικών 

 Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Επαρχιακή Οδό Αιτωλικού Νεοχωρίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, μια 41χρονη Ελληνίδα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν, δέκα ναρκωτικά δισκία.

Σύλληψη ανήλικου για κλοπή


Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 17χρονος Έλληνας, διότι προχθές  το πρωί, αφαίρεσε από ταμείο περιπτέρου, χρήματα καθώς και προϊόντα, συνολικής  αξίας 100 ευρώ.

Σύλληψη  για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Επαρχιακή Οδό Αιτωλικού Νεοχωρίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 30χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκεότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης. Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του 30χρονου προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις