Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Πολυφωνικής Χορωδίας -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης ...

Ο Οργανισμός της Πολυφωνικής πραγματοποίησε το 2019, 105 συναυλίες - παραστάσεις, όπως είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος Σταύρος Σολωμός

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας την περασμένη Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στις κατάμεστες εγκαταστάσεις του Οργανισμού (αίθουσα συναυλιών «Τόλης Νομικός»), στις 7.30 το απόγευμα, παρουσία των μελών και φίλων της «Πολυφωνικής».

Το πρόγραμμα της κοπής, ξεκίνησε με παραδοσιακά κάλαντα, που έπαιξαν και τραγούδησαν τα μέλη της ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» του Οργανισμού (Διεύθυνση: Γιάννης Παναγιωτόπουλος). Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών, πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τη συμμετοχή του π. Βασιλείου Πατσού, ενώ έψαλε ο Βυζαντινός Χορός του Οργανισμού (Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος).

Ακολούθως ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Λυκειάρχης-Διευθυντής του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών, καθηγητής και Πρωτοψάλτης, Γιάννης Κόττορος, έκοψε την πίτα για τα 11 τμήματα του Οργανισμού, τα οποία παρέλαβαν οι Διευθυντές των τμημάτων, όπου τυχερό τμήμα αναδείχτηκε το Θεατρικό Εργαστήρι της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» (Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου).

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, προέβη στον ετήσιο Διοικητικό Απολογισμό του 2019, βραβεύσας παράλληλα και τα ιδρυτικά στελέχη του Οργανισμού, Λίτσα Μάγγου και Τάκη Παναγιωτακόπουλο, για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά τους στην «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ».

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης έκλεισε η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σπύρος Πέττας, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά, βιολί: Χριστιάνα Ζάρου, τσέλο: Λουκία Βερροίου] και τέλος ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μαέστρος Σταύρος Σολωμός, παρουσίασε τα καλλιτεχνικά πεπραγμένα των 105 συναυλιών- παραστάσεων του 2019, με παράλληλη προβολή φωτογραφιών από τις δράσεις του Οργανισμού.

*Τα φλουριά της πίτας του Οργανισμού προσέφεραν οι επιχειρήσεις: ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ‘’MARGELIS’’, DR. PRINOU, ELITE STROM, KAΤΑΣΤΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ- ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΡΩΝΗ και ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ‘’SACHER’’.                

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight