Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τους παίρνουν τα πάντα πίσω! Ανακοινώθηκε η συμφωνία για την ...βασιλική έξοδο Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ

Τους παίρνουν τα πάντα πίσω! Ανακοινώθηκ...

Τους παίρνουν τους τίτλους και υποχρεώνονται να επιστρέψουν χρήματα πίσω

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία ανάμεσα σε παλάτι, Μέγκαν Μάρκλ και πρίγκιπα Χάρι, με το ζευγάρι ουσιαστικά να αποχωρεί παντελώς από όλα τα βασιλικά του προνόμια. Tο Megxit παίρνει από τους, πρώην πλέον, Δούκα και Δούκισσα του Σάσεξ τα πάντα.

Τους αφαιρούνται οι βασιλικοί τίτλοι τους, (το δικαίωμα χρήση τους), ενώ υποχρεώνονται να επιστρέψουν τα 2,4 εκ. ευρώ που κόστισε η ανακαίνιση του Frogmore Cottage, στο οποίο διέμεναν και το οποίο είχε πληρωθεί από χρήματα του Βρετανικού λαού. Τέλος, δεν θα έχουν πλέον καμία άλλη χρηματοδότηση από τα βρετανικά ταμεία. Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βασίλισσας Ελισάβετ παραμένουν "αγαπημένα μέλη της οικογένειας". 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Έπειτα από αρκετούς μήνες σκέψεων και περαιτέρω πρόσφατες συζητήσεων, είμαι ικανοποιημένη που μαζί βρήκαμε έναν εποικοδομητικό και υποστηρικτικό τρόπο για να προχωρήσει ο εγγονός μου και η οικογένειά του. Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτι θα είναι πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειάς μου. Αναγνωρίζω τις προκλήσεις που έχουν βιώσει ως συνέπεια της έντονης προσοχής τα τελευταία δύο χρόνια και υποστηρίζω την επιθυμία τους για μια πιο ανεξάρτητη ζωή. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αφοσιωμένη δουλειά τους σε αυτή τη χώρα, την Κοινοπολιτεία και αλλού και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη για το πώς η Μέγκαν έγινε τόσο γρήγορα ένα με την οικογένεια. Ελπίδα όλης της οικογένειάς μου είναι η ελπίδα ότι η σημερινή ανακοίνωση θα τους επιτρέψει να αρχίσουν να χτίζουν μια ευτυχισμένη και ήρεμη νέα ζωή».

 

 

Η ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight