Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος και στην κηδεία του Νίκου Ρόδη - Τελευταίες πράξεις της τραγωδίας

Θρήνος και στην κηδεία του Νίκου Ρόδη - ...

Ξανάβάφτηκε με αίμα η καρμανιόλα

Η δεύτερη πράξη της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου στο ύψος των Καμινίων, διαδραματίστηκε στην Αγία Τριάδα Πατρών όπου κηδεύτηκε ο καθηγητής Νίκος Ροδης. Το αυτοκίνητο που εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Προσέκρουσε σε μπάρες και κατέληξε σε παράδρομο. Τη ζωή τους έχασαν δύο καθηγητές που δίδασκαν στο ΓΕΛ Λεχαινών. Ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος και ο Νίκος Ρόδης  ο οποίος κηδεύτηκε στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πατρών. Η ταφή έγινε στο Κοιμητήριο Παραλίας.

Στην κηδεία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πατρών κκ Χρυσόστομος. 

Αποκάλεσε την Πατρών- Πύργου «δρόμο του θανάτου». «Παράκληση μας είναι οι υπεύθυνοι να καταλάβουν έστω και αυτή την ύστατη ώρα, τι πρέπει να κάνουν» ανέφερε.

Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ ενώ στεφάνι είχε απέστειλει η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

 

 

Κηδεία Δ. Βασιλακόπουλου

Στον Ιερό Ναό Παντοκράτορος Πατρών φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν στις 11 το πρωί τον Δημήτρη Βασιλακόπουλο, χωρίς να μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Στην κηδεία βρέθηκε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη η οποία έστειλε και στεφάνι αλλά και ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θοδωρής Τσούχλος. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός και η μητέρα του 50χρονου εκπαιδευτικού, η οποία είπε σπαρακτικά "τον έφαγε ο δρόμος άδικα... Σήκω παιδί μου να δεις, είναι όλοι εδώ".

Νωρίτερα σε ένδειξη αγανάκτισης για το ότι ο δρόμος παραμένει καρμανιόλα και σε ένδειξη πένθους για τους δύο αδικοχαμένους καθηγητές που κηδεύονται σήμερα, έμεινε κλειστή η Πατρών - Πύργου στο ύψος των φαναριών των Λεχαινών.

 Ο  Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος απηύθυνε λόγια παρηγοριάς και ευχήθηκε η υπογραφή με το αίμα των δύο θυμάτων να σημάνει το τέλος των συμφορών στον αυτοκινητόδρομο, και οι υπεύθυνοι να ακούσουν το κλάμα τους και να κάνουν κάτι για να σταματήσουν αυτό το δράμα.

Οι παριστάμενοι αποχαιρέτισαν τον Δημήτρη Βασιλακόπουλο με ένα  χειροκρότημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις