Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πρίγκιπας Χάρι "μεσολαβεί" για να αναλάβει η Μέγκαν τη μεταγλώτισση ταινίας της Disney

Ο Πρίγκιπας Χάρι "μεσολαβεί" γ...

Σε βίντεο του Ιουλίου που δημοσιεύει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι ακούγεται να προτείνει την Μέγκαν στον CEO της Disney για voice overs σε κινούμενα σχέδια

Ενώ το Παλάτι του Μπάκιγχαμ κλυδωνίζεται από την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αποσυρθούν από τα καθήκοντα και τα προνόμια της βασιλικής οικογένειας, η Αμερικανίδα Δούκισσα είναι ήδη στον Καναδά και έχει κλείσει την πρώτη της συνεργασία με την Disney. 

Παρότι η ανακοίνωση έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» την περασμένη Τετάρτη και κόντρα στις «σαφείς συμβουλές» της βασίλισσας Ελισάβετ, ένα νέο βίντεο από τον Ιούλιο καταδεικνύει πως το ζευγάρι μάλλον οργάνωνε εδώ και πολλούς μήνες την έξοδό του από την δυναστεία των γαλαζοαίματων. 

Σε βίντεο που δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail, από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων Lion King στο Λονδίνο, τον περασμένο Ιούλιο, ο πρίγκιπας Χάρι ακούγεται να συζητά εμμέσως για τις προοπτικές εργασίας της ηθοποιού με τον CEO της Disney, Μπομπ Άιγκερ. Στο βίντεο από το κόκκινο χαλί, και ενώ δείχνει προς τη Μέγκαν που συνομιλεί εκείνη την ώρα με την Beyonce και τον Jay-Z, ο πρίγκιπας Χάρι ακούγεται να λέει στον Άιγκερ: «Το ξέρεις ότι μπορεί να κάνει voice-overs;»

«Ω, δεν το ήξερα αυτό» του απαντά ο Άιγκερ με τον πρίγκιπα να δίνει συνέχεια: «Φαίνεσαι έκπληκτος. Ενδιαφέρεται πολύ (σ.σ η Μέγκαν)». «Θα θέλαμε να δοκιμάσουμε. Είναι υπέροχη ιδέα», του απαντά ο CEO της εταιρείας, με την οποία τελικά η Μαρκλ συμφώνησε τώρα να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney, με αντάλλαγμα δωρεές της εταιρείας σε φιλοζωική οργάνωση για την προστασία των ελεφάντων.

 

Σε άλλο βίντεο, ο Άιγκερ απευθύνεται στην ίδια την Μαρκλ, ζητώντας της να του στείλει email για το ίδιο θέμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight