Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Σήμερα και αύριο καταβάλλεται το κοινωνικό μέρισμα

Σήμερα και αύριο καταβάλλεται το κοινωνικό μέρισμα

Για όσους προλάβουν οι τράπεζες τα χρήματα θα πιστωθούν μέχρι το μεσημέρι

Σήμερα Δευτέρα πρόκειται να καταβληθεί το κοινωνικό μέρισμα, όπως διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας . Όπως ξεκαθάρισε «Το κοινωνικό μέρισμα κατά 90% θα καταβληθεί σήμερα. Είναι ένα τεχνικό ζήτημα, που αφορά τις τράπεζες. Εφόσον μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι μπορέσουν να έχουν φορτώσει τα στοιχεία των δικαιούχων, θα πιστωθούν μέχρι το απόγευμα τα χρήματα στον λογαριασμό τους και όσα δεν προλάβουν, θα είναι την Τρίτη. Σε κάθε περίπτωση θα έχει τελειώσει η διαδικασία μέχρι τις 31 του μηνός».

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής που έκλεισε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα, είχαν εγκριθεί 267.342 αιτήσεις για τη χορήγηση φετινού κοινωνικού μερίσματος, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας www.koinonikomerisma.gr.

Σημειώνεται ότι, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η πλατφόρμα πρόκειται να παραμείνει ανοικτή έως τις 15 Ιανουαρίου προκειμένου το διάστημα αυτό να υποβληθούν ενστάσεις από πολίτες, οι οποίοι εφόσον το δικαιούνται θα το λάβουν στις αρχές του χρόνου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις