Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Σκότωσε την 33χρονη Πατρινή σύζυγό του στο παιδικό δωμάτιο

Κρήτη: Σκότωσε την 33χρονη Πατρινή σύζυγ...

Το αγοράκι της οικογένειας βρισκόταν ξαπλωμένο σε ένα καναπέ λίγα μέτρα μακριά

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τη οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο της Κρήτης, με θύμα την 33χρονη Α.Α. με καταγωγή από την Πάτρα και θύτη τον 54χρονο σύζυγό της, ο οποίος την σκότωσε με καραμπίνα. Όσο περνά η ώρα και νέα ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, που φωτίζουν τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο μοιραίο σπίτι.

Όπως αποκαλύπτει το neakriti.gr, ο 54χρονος υδραυλικός με δυο πυροβολισμούς εκτέλεσε κυριολεκτικά την 33χρονη σύζυγο του μέσα στο παιδικό υπνοδωμάτιο όπου ίσως έτρεξε για να κρυφτεί όταν είδε τον μετέπειτα συζυγοκτόνο οπλισμένο. Το 4χρονο αγοράκι της οικογένειας βρισκόταν ξαπλωμένο σε ένα καναπέ λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έπεφτε νεκρή η μητέρα του με τραύματα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Το ζευγάρι νωρίτερα διασκέδαζε μαζί σε κατάστημα της Αλικαρνασσού, χωρίς τίποτα να προαναγγέλλει την τραγωδία που ακολούθησε μόλις επέστρεψαν στο σπίτι.

Ο 54χρονος βγήκε από το διαμέρισμα και φώναξε στην αδελφή του πως σκότωσε την άτυχη Αδαμαντία. Σε κατάσταση παραληρήματος έφυγε έχοντας μαζί του το 4χρονο αγοράκι αλλά και την καραμπίνα.

Στις αστυνομικές αρχές σήμανε συναγερμός υπό το φόβο η τραγωδία να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Το θρίλερ συνεχίστηκε για αρκετές ώρες ακόμη μέχρι ο 54χρονος να παραδώσει το αγοράκι, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, σε συγγενικό του σπίτι στην περιοχή του Κατσαμπά και να παραδοθεί μαζί με το όπλο του εγκλήματος.

Οι μαρτυρίες των περιοίκων συνθέτουν ουσιαστικά το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος καθώς οι άγριοι καυγάδες του ζευγαριού είχαν εκτυλιχθεί ακόμη και στη μέση του δρόμου.

Πριν από περίπου 20 ημέρες μάλιστα είχε κληθεί η αστυνομία σε ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Όμως η 33χρονη επέλεξε και πάλι να παραμείνει στην ίδια στέγη με το 54χρονο, ο οποίος υποψιαζόταν ότι είχε πρόθεση να τον εγκαταλείψει μαζί με το 4χρονο αγοράκι και την παρακολουθούσε.

Η σήμανση εντόπισε και κατάσχεσε ένα καταγραφικό μέσα στο σπίτι ενώ ο συζυγοκτόνος φέρεται να εξομολογήθηκε σε δικούς του ανθρώπους ότι είχε τοποθετήσει μικρόφωνα ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο του, ενώ παρακολουθούσε και τη δραστηριότητα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις