Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aπό την Πάτρα η 33χρονη που σκότωσε ο άνδρας της στην Κρήτη

φωτο από τη γειτονια eurokinissi

φωτο από τη γειτονια eurokinissi

Τι λένε οι γείτονες

Πολλές οι τραγικές πτυχές του εγκλήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα  στη Νέα Αλικαρνασό στο Ηράκλειο, με θύμα μια 33χρονη γυναίκα την Α.Α. η οποία κατάγετο από την Πάτρα, η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, ο οποίος την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετικό όπλο.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία-Γνώριζαν για τους καβγάδες

Το cretapost.gr, βρέθηκε στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία, με τη τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη όπως και η γειτονιά στην οποία ζούσε το ζευγάρι. Αν και πολλοί γείτονες ήταν αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες των καβγάδων του ζευγαριού, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα υπήρχε αυτή η τραγική κατάληξη.

Τη ζήλευε παθολογικά

Οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί λένε.Μάλιστα κατά καιρούς είχε κληθεί η αστυνομία λόγω των συχνών και έντονων καβγάδων τους, απόρροια της ζήλειας του 54 χρονου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μάλιστα οι καβγάδες τους ήταν τόσο έντονοι ώστε οι γείτονες είχε χρειαστεί να επέμβουν για να τους χωρίσουν.

Τη σκότωσε εξ’ επαφής

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος  σκότωσε τη σύζυγο του εξ επαφής. Κανείς στη γειτονία δεν άκουσε τους πυροβολισμούς, μέχρι σήμερα το πρωί που όλοι έμαθαν το τραγικό τέλος της 33χρονης η οποία είχε καταγωγή από την Πάτρα. Μάλιστα ο πατέρας είναι αστυνομικός στην Πελοπόννησο!

 Είχε φύγει παλιότερα από το σπίτι της

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η γυναίκα είχε χρειαστεί μάλιστα να φύγει για κάποιο διάστημα από το σπίτι τους, λόγω των δύσκολων και βίαιων καταστάσεων που βίωνε, ωστόσο επέστρεψε. Το τελευταίο διάστημα εντούτοις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει.

Η διασκέδαση πριν το μοιραίο περιστατικό

Λίγο πριν το μοιραίο περιστατικό οι δυο τους είχαν πάει σε ταβέρνα του ξαδέρφου του 54χρονου για να διασκεδάσουν. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι όμως, ξεκίνησε ένας έντονος καυγάς, που έμελλε να εξελιχθεί σε τραγωδία. Ο 54χρονος έβγαλε κυνηγετική καραμπίνα με τη γυναίκα του να πέφτει νεκρή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το 4χρονο παιδί του ζευγαριού, ήταν μέσα στο σπίτι την ώρα του τραγικού περιστατικού.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως μετά ο 54χρονος πήγε στα μπουζούκια, λέγοντας ότι σκότωσε τη γυναίκα του! Οι θαμώνες που τον γνώριζαν, πήραν αμέσως τηλέφωνο την αστυνομία, σύμφωνα με μαρτυρίες και μετέφεραν τα λεγόμενα του δράστη.

Σε κάθε περίπτωση, λίγο αργότερα ομολόγησε τα πάντα στις Αστυνομικές Αρχές και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

 

πηγή cretapost.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις