Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Αγανακτισμένοι οι Τρίτεκνοι με την κυβέρνηση

Αχαΐα: Αγανακτισμένοι οι Τρίτεκνοι με τη...

Για τον αποκλεισμό από το Κοινωνικό Μέρισμα και όχι μόνο

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Αχαΐας εκφράζει την αγνάκτησή του για τον αποκλεισμό οικογενειών με τρία παιδιά, από κοινωνικές παροχές. όπως αναφέρει ο Σύλλογος, εκφράζει δημόσια την αγανάκτηση των Τρίτεκνων οικογενειών της πόλης μας:

1)      γιατί η κυβέρνηση  και ο Πρωθυπουργός με τις τελευταίες νομοθ. ρυθμίσεις απέκλεισαν  τις πολυμελείς τρίτεκνες οικογένειες από τις  κοιν .παροχές ( ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΣΜΑ) ,ενώ αντίθετα για μια μικρή ομάδα ,για αυτή των πολύτεκνων που κατέχουν αυτοκίνητα άνω των 2000 cc, έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά ευαισθησίας. Πρόκειται για ρύθμιση που αφορά πολύ λίγους ( πόσοι είναι άραγε αυτοί ;;;) πλούσιους πολύτεκνους (μάλλον παρατρεχάμενους των κυβ. μηχανισμών). Σίγουρα δεν αφορά τη μεγάλη πλειοψηφία των φτωχών πολύτεκνων οικογενειών, που όντως η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει! Η βιασύνη για τους πλούσιους και η αδιαφορία για τους φτωχούς είναι ένα φοβερό μήνυμα, που προδίδει κοινωνική αναλγησία

2)      γιατί ο Πρωθυπουργός και  τα κυβερνητικά στελέχη  όλη τη μετεκλογική περίοδο σιωπούν για το μεγάλο εθνικό μας πρόβλημα, τη δημογραφική πτώχευση της χώρας, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι στις προτεραιότητές τους η αντιμετώπισή του. «Κανονικότητα» δεν είναι να αγνοούν τα δύσκολα ,τα εθνικά κρίσιμα ζητήματα και να σπεύδουν για τους  κομματικούς διορισμούς. Αυτές οι προτεραιότητες μας πτώχευσαν!!

3)      Η  ΤΡΙΤΕΚΝΗ οικογένεια είναι σήμερα μια πολύτεκνη οικογένεια που η πολιτεία την αγνοεί, παρόλο που συμβάλει θετικότατα στη δημογραφική αναζωογόνηση της χώρας!

Της αξίζει ΕΠΑΙΝΟΣ και ΣΕΒΑΣΜΟΣ και όχι  κυβερνητική ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!

   

 

 

                                                                                                                                                         

                                   

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις