Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκκληση του Σωματείου Ταξί Πάτρας για τον κόμβο στην πλατεία Παπανδρέου

Έκκληση του Σωματείου Ταξί Πάτρας για το...

Με έγγραφο του το Σωματείο ζητά να μπει σήμανση ώστε να ρυθμιστεί η προτεραιότητα διότι προκαλούνται συχνά ατυχήματα

Έγγραφο στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη που κοινοποιήθηκε και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο πολεοδομικού σχεδιασμού, περιβάλλοντος και έργων υποδομής Μιχαήλ Αναστασίου, τον Διευθυντή Πολεοδομικού & κυκλοφοριακού σχεδιασμού Βασίλειο Σταμόπουλο καθώς και προς τον Διοικητή της Τροχαίας, απέστειλε το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Πατρών για τον κόμβο στην Πλατεία Παπανδρέου.

Όπως τονίζεται στην επιστολή που υπογράφεται από τον πρόεδρο του σωματείου Παναγιώτη Σκέντζο, στον λεγόμενο κόμβο Παπανδρέου έχουν ολοκληρωθεί πολλά χρόνια πριν κάποιες παρεμβάσεις και παρόλ’ αυτά εκκρεμεί ακόμα η ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Πιο συγκεκριμένα στο σημείο αυτό, η κυκλοφορία ορίζεται από τα εργοταξιακά σήματα που υπάρχουν από τότε που έγιναν οι εργασίες και δεν έχουν αντικατασταθεί από σήμανση του ΚΟΚ – Κώδικα οδικής Κυκλοφορίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση στο θέμα της προτεραιότητας και όπως είναι φυσικό στο σημείο γίνονται ατυχήματα και συχνά επικρατεί χάος.

Δεδομένου ότι εκεί συναντιούνται πολλοί δρόμοι & μάλιστα μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου, όπως οι οδοί Ακρωτηρίου, Παπαναστασίου, Μυκηνών, κ.α., είναι άκρως απαραίτητο να ολοκληρωθεί η σήμανση και η τελική ρύθμιση σχετικά με τις προτεραιότητες ούτως ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα.

Τέλος το Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Πατρών και Περιχώρων «Ο Αγ. Χριστόφορος» υπογραμμίζει στην επιστολή αυτή στον  Δήμαρχο Πατρέων πως πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην οδό Ακρωτηρίου και σε αυτούς που κινούνται εντός του κόμβου όπως ακριβώς γίνεται και στους υπόλοιπους κόμβους για να ομαλοποιηθεί επιτέλους η προβληματική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις