Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιμένει ο Αμβρόσιος! Έβγαλε βιβλίο με άρθρα κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Επιμένει ο Αμβρόσιος! Έβγαλε βιβλίο με ά...

Τίτλος του βιβλίου που μοιράζεται δωρεάν, «Ένας Ιεράρχης του Χριστού μαχόμενος υπέρ Βωμών και Εστιών, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος»

Από τις εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κυκλοφόρησε το βιβλίο του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβροσίου με τίτλο «Ένας Ιεράρχης του Χριστού μαχόμενος υπέρ Βωμών και Εστιών, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος».

Στο προλογικό του σημείωμα ο κ.κ. Αμβρόσιος, αφού τονίζει πως «τα τελευταία χρόνια ο άνθρωπος, αφού απέβαλε από την καρδιά του την ευλάβεια προς τον Θεό, έχει καταστεί επικίνδυνος για τον συνάνθρωπό του, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η κοινωνία μας να μεταβάλλεται συνεχώς προς το χειρότερο», προσθέτει πως «αυτήν την χωρίς Θεό κοινωνία επιχείρησε να επεκτείνει ο μέχρι πρότινος Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αλέξης Τσίπρας και οι συν αυτώ, με νομοθετήματα, όπως η νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων, η κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και του εκκλησιασμού των μαθητών, η τροποποίηση του άρθρου 3 του Συντάγματος με σκοπό την θεσμοθέτηση του ουδετερόθρησκου Κράτους, η τροποποίηση της Ποινικής Νομοθεσίας, κ.α.».

Στο συγκεκριμένο βιβλίο αναδημοσιεύονται όλα τα από 1ης Ιανουαρίου έως και της 1ης Ιουλίου 2019 καταχωρηθέντα στο προσωπικό του blog (mkka.blogspot.com) μαχητικά άρθρα του εναντίον των παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον «των αθέων και μάγων», όπως τους χαρακτηρίζει, οι οποίοι κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Τέλος και αφού σημειώνει πως οι παράγοντες του πολιτικού σχήματος «Πρώτη φορά Αριστερά» επιχείρησαν να καταστρέψουν την Ελλάδα αλλοιώνοντας τον ορθόδοξο χαρακτήρα της, απολαμβάνοντας κατά καιρούς τιμές και διακρίσεις από εκκλησιαστικούς ηγήτορες, καταλήγει ως εξής:               

«Δοξάζω το όνομα του Κυρίου μας, καθόσον ΄΄ημίν εχαρίσθη το εις Χριστόν, ου μόνον το εις Αυτόν πιστεύειν, αλλά και του υπέρ Αυτού πάσχειν΄΄. Επίσης, ευγνωμονώ τον Φιλάνθρωπο Κύριο και Θεό μας διότι με κάλεσε να γίνω ιεραπόστολος, δηλαδή ένας θαρραλέος κήρυκας του Ευαγγελίου Του!

Αν και ευτελής και ανάξιος, χάριτι Κυρίου, ένιωσα μέσα εις τα βάθη της καρδιάς μου το χάρισμα του προφητικού λόγου! Η Χάρις του Κυρίου με ενδυνάμωσε και μου έδωσε το θάρρος να κηρύττω την αλήθεια του Ευαγγελίου προς πάσα κατεύθυνση, μη φοβούμενος τους ισχυρούς της ημέρας, μη πτοούμενος από τυχόν κυρώσεις, διωγμούς και φυλακίσεις! Η παρούσα λοιπόν έκδοση προσφέρεται εις επιβεβαίωση των αγώνων μου υπέρ Βωμών και Εστιών, καθώς επίσης και εναντίον των πολεμίων της Πίστεως και της Πατρίδος μας!».       

Το συγκεκριμένο βιβλίο που προφανώς απηχεί τις προσωπικές απόψεις και δη πολιτικές θέσεις του κ.κ. Αμβροσίου, ο οποίος είναι γεγονός πως πολυσυζητήθηκε τα τελευταία χρόνια και ορισμένες ακραίες θέσεις του σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, θα διανέμεται δωρεάν από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Αιγιαλείας και Καλαβρύτων «Βιβλίο και Εικόνα» (Ερμού 21, Αίγιο, τηλ.: 26910 - 29333).

Να θυμίσουμε πως τον παραιτηθέντα Μητροπολίτη κ.κ. Αμβρόσιο διαδέχθηκε ως νέος Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων ο μέχρι πρότινος ηγούμενος της ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου κ.κ. Ιερώνυμος Κάρμας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις