Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λαμπερή η πρεμιέρα του φιλμ «Μη Χαμηλώνεις το Βλέμμα» παρουσία του Σεμπάστιαν Κοχ -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λαμπερή η πρεμιέρα του φιλμ «Μη Χαμηλώνε...

Η ταινία βγαίνει στις Αθηναικές αίθουσες την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Παρουσία του αγαπητού ηθοποιού από τις «Ζωές των Άλλων» και του «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι», Sebastian Koch – Σεμπάστιαν Κοχ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, η πανελλήνια πρεμιέρα για την υποψήφια για 2 Όσκαρ ταινία του Florian Henckel von Donnersmarck, «Μη Χαμηλώνεις το Βλέμμα» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην Αθήνα.

Πλήθος προσωπικοτήτων από τον χώρο του σινεμά, των γραμμάτων και των Τεχνών ήταν παρόντες, ανάμεσά τους ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, ο θεατρικός σκηνοθέτης Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, η Άννα Διαμαντοπούλου, οι σκηνοθέτες Όλγα Μαλέα, Νίκος Περάκης και Γιώργος Κορδέλλας, οι ηθοποιοί Μαρίσα Τριανταφυλλίδου, Παναγιώτης Μπουγιούρης και Τόνια Σωτηροπούλου, ο τραγουδοποιός Φίλιππος Πλιάτσικας, ο ζωγράφος και εικαστικός Στέφανος Ρόκος και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

Πριν ξεκινήσει η ταινία, τον λόγο πήρε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας διανομής Feelgood, Ειρήνη Σουγανίδου που μίλησε για την εκλεκτική ευχέρεια του φιλμ «να ανήκει σε εκείνο το σπάνιο είδος ταινιών που εγκαθίστανται στο μυαλό και στην ψυχή του θεατή, και που τον κάνουν να φεύγει από την αίθουσα με μεγαλύτερη πίστη στον άνθρωπο, την τέχνη και εν τέλει την ίδια την ζωή».

Χρησιμοποιώντας τα λόγια του σκηνοθέτη τόνισε πως «η Τέχνη ίσως και να μην μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αλλά μπορεί να τον ανακουφίσει και πως ίσως αν δεν χαμηλώνουμε το βλέμμα, και αν κοιτάμε την αλήθεια με έναν τρόπο αισιόδοξο και θετικό, θα καταφέρουμε να απολαύσουμε την διαδρομή, όσο δύσκολη κι αν είναι», η Ειρήνη Σουγανίδου καλωσόρισε στη σκηνή τον Sebastian Koch, που απηύθυνε χαιρετισμό στο κοινό, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους στην πρεμιέρα.

Η ταινία κυκλοφορεί την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στους κινηματογράφους από την Feelgood και ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να την δούμε και στην Πάτρα.

Σύνοψη

Ο νεαρός φοιτητής καλών τεχνών Kurt (Tom Schilling) ερωτεύεται την Ellie (Paula Beer) μια συμφοιτήτρια του. Ο πατέρας της, ο Καθηγητής Seeband (Sebastian Koch), ένας διάσημος γιατρός, απορρίπτει την επιλογή της κόρης του και ορκίζεται να καταστρέψει τη σχέση τους. Αυτό που δεν ξέρει κανείς είναι ότι οι ζωές τους είναι ήδη συνδεδεμένες με ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από την Feelgood.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight