Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με 102 χλμ μπήκε στη μοιραία στροφή ο οδηγός που σκότωσε γιαγιά και παιδί στις Καμάρες

Με 102 χλμ μπήκε στη μοιραία στροφή ο οδ...

Τι δείχνει το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων

Στα χέρια της τροχαίας είναι σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για το τραγικό δυστύχημα στις Καμάρες Αιγίου κατά το οποίο ένας 28χρονος σκότωσε με το Ι.Χ. του γιαγιά κι εγγονάκι.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων το Star, μεταξύ άλλων, στο πόρισμα των περίπου 100 σελίδων αναφέρεται ότι ο οδηγός μπήκε στην μοιραία στροφή με πάνω από 102 χιλιόμετρα την ώρα, ταχύτητα σαφώς μεγαλύτερη της προβλεπόμενης.

Επίσης οι εμπειρογνώμονες διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο πρώτα χτύπησε το καροτσάκι του μωρού το οποίο το εκτίναξε περίπου 5 μέτρα μακριά.

Η γιαγιά δεν πρόλαβε να αντιδράσει και το όχημα την χτύπησε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Τέλος οι εμπειρογνώμονες φέρονται να κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το Ι.Χ. δεν είχε, πριν το ατύχημα, καμία βλάβη, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε η υπεράσπιση του δράστη που μίλησε για πρόβλημα στο τιμόνι.

Θυμίζουμε ότι ο Εισαγγελέας του Ναυτοδικείου είχε ασκήσει ποινική δίωξη κατά του 28χρονου οδηγού και αφορά σε επικίνδυνη οδήγηση, ανθρωποκτονία εξ΄αμελείας, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις