Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θετικό το αλκοτέστ του 28χρονου που σκότωσε γιαγιά και εγγονό στο Αίγιο

Θετικό το αλκοτέστ του 28χρονου που σκότ...

"Αν θεωρούμε κάποιον μεθυσμένο με 1,71 θα πρέπει τα τρία τέταρτα των παιδιών, να μην κυκλοφορούν στον δρόμο" είπε

Θετικό είναι σύμφωνα με πληροφορίες το δείγμα του αλκοτέστ για τον 28χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που σκότωσε και εγκατέλειψε την γιαγιά και το ενός έτους εγγονάκι της στις Καμάρες Αιγίου. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το ακριβές ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του. Ο Αλέξης Κούγιας ένας από τους δικηγόρους του οδηγού είπε μιλώντας στο newsit πως πληροφορήθηκε πως έχει διαρρεύσει η τιμή του 1.71 και σχολίασε πως  "υπάρχει μια ασήμαντη παραπάνω ποσότητα. Υπάρχει οινόπνευμα στο αίμα, αλλά είναι σύνηθες κάτι τέτοιο για τα νέα παιδιά". Επίσης προέβλεψε ότι μετά το αλκοτέστ, η δίωξη που θα ασκηθεί στον πελάτη του, θα είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Κούγιας για αλκοτέστ οδηγού

«Δεν έχει έρθει η επίσημη έκθεση μετά τη λήψη αίματος, ώστε να γνωρίζουμε την ακριβή περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα. Πληροφορήθηκα ότι έχει διαρρεύσει η τιμή του 1,71. Καταρρέει ως εκ τούτου όλη η παραφιλολογία περί ακραίας μέθης, αφού το όριο είναι 1,10.

Υπάρχει μια ασήμαντη παραπάνω ποσότητα. Υπάρχει οινόπνευμα στο αίμα, αλλά είναι σύνηθες κάτι τέτοιο για τα νέα παιδιά. Αν θεωρούμε κάποιον μεθυσμένο με 1,71 θα πρέπει τα τρία τέταρτα των παιδιών, ειδικά στην περιφέρεια, να μην κυκλοφορούν στον δρόμο. Περιμένω και τα υπόλοιπα έγγραφα. Πιθανολογώ ότι η ποινική δίωξη θα είναι σε βαθμό πλημμελήματος. Όταν θα κληθούμε για απολογία, θα έχουμε επίσημα τα στοιχεία. Περιμένουμε επίσης την τεχνική έκθεση για να δούμε τι έπαθε το αυτοκίνητο, γιατί ο εντολέας μου δεν είχε από το σοκ τη δυνατότητα να μας δώσει εξήγηση».

 

 Ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, που έχει παυθεί από τα καθήκοντά του, χτύπησε την 67χρονη γυναίκα και το λίγων μηνών εγγονάκι της στις 25 Αυγούστου και έφυγε από τον τόπο της τραγωδίας.Πήγε σε διπλανό χωριό και έπεσε στη θάλασσα. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, δεν προσπαθούσε να ξεφύγει, αλλά να αυτοκτονήσει.

Σε υπόμνημά του μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε χαρακτηριστικά: «ο εντολέας μας δεν προσπάθησε να διαφύγει, αλλά προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αυτοτιμωρούμενος με ακραίο τρόπο για το συμβάν, το οποίο προκάλεσε. Τον έσωσε η μητέρα του ειδοποιώντας την αστυνομία και μη γνωρίζοντας τι ακριβώς είχε προηγηθεί.

Αμέσως μετά την πράξη αυτή, λόγω του ότι ο εντολέας μας είναι Σημαιοφόρος ΠΝ, επελήφθη η υπηρεσία του, αφού έγινε αντιληπτή η βαριά κατάθλιψη, από την οποία έπασχε.

Μέχρι σήμερα νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και λόγω της βαρύτατης καταθλίψεώς του οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν ότι είναι αδύνατον να επιτελέσει τα καθήκοντά του στην ευαίσθητη θέση, στην οποία υπηρετούσε, και διέκοψαν τη θητεία του για έξι μήνες, ώστε είτε νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο είτε παρακολουθούμενος από ιατρούς να αποθεραπευτεί και να επανέλθει, για να ολοκληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα».

Ο αγώνας της οικογένειας μέχρι να αποκτήσει το μωράκι

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η οικογένεια που ντύθηκε στα μαύρα μετά την τραγωδία στο Αίγιο, ζει σε ένα μικρό σπίτι, στην άκρη του χωριού Καμάρες. Η μητέρα είχε κάνει 4 εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της το μικρό της αγοράκι.

Και τώρα, θρηνεί για το μωράκι της, μόλις 20 μέρες μετά τη βάφτισή του. Η οικογένεια πάντως, είναι κατηγορηματική: Δεν θα δεχτεί κανένα εξωδικαστικό συμβιβασμό, παρά την επιθυμία που έχει εκδηλώσει ο δράστης.

Eπίσης σύμφωνα με το πόρισμα της Τροχαίας, που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1, το αυτοκίνητο «φονιάς» έτρεχε με 145 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ ο οδηγός δεν φρέναρε το όχημα πριν χτυπήσει γιαγιά και εγγόνι. 

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας και του μόλις ενός έτους εγγονού της ήταν ακαριαίος. Ο μικρός Γιαννάκης έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις