Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι συνταξιούχοι Αστυνομίας Πόλεως στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

 Οι συνταξιούχοι Αστυνομίας Πόλεως στη Γ...

Εθιμοτυπική επίσκεψη

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα (14-8-2019) το πρωί, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομίας Πόλεων Πατρών και ΕΛ.ΑΣ. « Ο Άγιος Μηνάς» Αθανάσιος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ καθώς και οι  Αντιπρόεδροι κα. Ευσταθία ΓΙΑΝΝΙΑ και κ. ΚΟΡΚΟΝΤΖΗΛΑΣ Κωνσταντίνος και ο Γενικός Γραμματέας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ  Κωνσταντίνος,  όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό  Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος.Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων ευχήθηκαν στον Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ υγεία και καλή δύναμη στο πολυδιάστατο έργο που έχει αναλάβει.

Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων, και επεσήμανε ότι η συμβολή των αποστράτων του Σώματος είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της συνοχής του και της ευημερίας του στο μέλλον.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις