Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Τσίπρας στον Παυλόπουλο – Προκηρύσσονται εκλογές – ΔΕΙΤΕ LIVE

Ο Τσίπρας στον Παυλόπουλο – Προκηρύσσοντ...

Στις 7 Ιουλίου η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ζητήσει από τον Προκόπη Παυλόπουλο την πρόωρη προσφυγή στις εθνικές κάλπες. Η ημερομηνία των εκλογών, όπως έχει ανακοινωθεί, θα είναι η 7η Ιουλίου.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να επικαλεστεί ως λόγο των πρόωρων εκλογών την πορεία της οικονομίας.

Στις 8 το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία.

Το πρόγραμμα το οποίο έχουν επιμεληθεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Γιάννης Δραγασάκης και ο Αλέξης Χαρίτσης χωρίζεται σε τέσσερις πυλώνες.

– Οικονομία

– Κοινωνικό κράτος

– Νεολαία

– Περιβάλλον

Πληροφορίες θέλουν τον πρωθυπουργό να αναφέρεται στις νέες θέσεις εργασίας – 500.000 σε βάθος τετραετίας- που θα δημιουργηθούν με βάση τις δηλώσεις της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου.

Οι ίδιες πηγές δεν απέκλειαν ο Αλέξης Τσίπρας να εξαγγείλει και επιπλέον αύξηση του κατώτατου μισθού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει ακόμα να κάνει σύγκριση των δυο προγραμμάτων (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά, στα κίνητρα για προσλήψεις εργαζομένων από 18 έως 30 ετών, στις γυναίκες, στις επενδύσεις και στην καινοτομία. Θα κάνει λόγο για αποτελεσματική δημόσια διοίκηση ενώ θα δώσει έμφαση στο ισχυρό κοινωνικό κράτος και κοινωνική ασφάλεια -παιδεία-υγεία-ασφαλιστικό σύστημα επιχειρώντας έτσι να «αναδείξει» τις θέσεις της ΝΔ για απολύσεις, περιορισμό των προσλήψεων στο Δημόσιο και «ασφαλιστικό Πινοσέτ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις