Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στις 22 Ιουνίου η ετήσια εκδήλωση στο κοινωνικό καφέ Γέφυρες στην Πάτρα

Στις 22 Ιουνίου η ετήσια εκδήλωση στο κο...

Θα έχει θέμα Back Yard Friends Gathering vol. 2

Το Σάββατο 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η ετήσια συνάντηση φίλων της ΚοινΣΕπ Ένταξης «Οι Γέφυρες», από τις 6 το απόγευμα και ύστερα. Η φετινή εκδήλωση έχει ως θέμα Back Yard Friends Gathering vol.2.

Το κοινωνικό καφέ με την μορφή ΚοινΣΕπ Ένταξης «Οι Γέφυρες» είναι ένα εγχείρημα που έχει στεφθεί με επιτυχία. Οι «Γέφυρες» εκπαιδεύουν και απασχολούν άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας. Φέτος προστέθηκαν κι άλλα μέλη και αυτό είναι ευχάριστο, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Τις καθημερινές λειτουργεί το κοινωνικό καφέ από τις 9.00πμ έως και τις 10.00μμ, φιλοξενώντας εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, (παρουσιάσεις, συζητήσεις, προβολές, συναντήσεις φίλων, χώρος διαβάσματος φοιτητών με wifi, δημιουργική απασχόλησης παιδιών κτλ.), που απασχολούνται άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας μέλη του ΣΟΨΥ –Σύλλογος Οικογενειών Ψυχικής Υγείας Πάτρας, τα οποία αυξήθηκαν σε αριθμό από πέρυσι.

Κάθε Σάββατο μεσημέρι με Μεζέδες, 12.00μμ.

Τα Σάββατα πραγματοποιείται από τις 12.00μμ η εκδήλωση Μεσημέρια με Μεζέ, όπου τα εδέσματα παρασκευάζονται από εμάς, και παράλληλα την εξυπηρέτηση πελατών την ασκούν τα μέλη μας.

Κάθε Κυριακή Κυριακάτικος Μπουφές, 10.00πμ

Τις Κυριακές πραγματοποιείται Κυριακάτικος Μπουφές με παρασκευές από εμάς από τις 10.00πμ έως και τις 15.00μμ, όπου ύστερα υπάρχουν μεζέδες όπως και το Σάββατο.    

Όπως τονίζεται, είναι σημαντική και η δική σας στήριξη, ώστε όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά αυτά και να τους δώσουμε εφόδια και ελπίδα. Όπως επίσης είναι εξαίρετης σημασίας η οικονομική βιωσιμότητα των Γεφυρών, ώστε να συνεχίσουν τα μέλη μας να απασχολούνται και θεραπεύονται ή να γίνεται η ζωή τους καλύτερη.

Πρόεδρος της Δ.Ε. ΚοινΣΕπ Ένταξης Οι Γέφυρες είναι η Μπίκου Χριστίνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις