Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Γιάννης Λαγός εξελέγη ευρωβουλευτής αλλά... απαγορεύεται να πάει στις Βρυξέλλες!

Ο Γιάννης Λαγός εξελέγη ευρωβουλευτής αλ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ισχύει απαγορευτικό εξόδου του από τη χώρα

Η Χρυσή Αυγή είδε τα ποσοστά της να μειώνονται κατακόρυφα, μετά την καταμέτρηση των ψήφων των Ευρωεκλογών στις 26 Μαΐου. Ωστόσο η οργάνωση με το 4,85% που έλαβε καταφέρνει να εκλέξει 2 ευρωβουλευτές για τη νέα σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Βάσει της καταμέτρησης των σταυρών των υποψηφίων, πρώτος κατατάσεται ο υπόδικος βουλευτής Β' Πειραιά Γιάννης Λαγός, ο οποίος ωστόσο μεταξύ των άλλων περιορισμών που έχει, απαγορεύεται να βγει από τη χώρα! Συνεπώς δεν μπορεί να λάβει την έδρα του και να ασκήσει τα δικαιώματά του στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί από τις δικαστικές αρχές, από το 2015 οπότε και αποφυλακίστηκε μαζί με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, μέχρι να τελεσιδικήσει η περιβόητη δίκη της οργάνωσης που διεξάγεται εδώ και περίπου 4 χρόνια, δεν μπορεί να βγει από τη χώρα, εμφανίζεται τακτικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κ.α.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες, η προώθηση του Γιάννη Λαγού στο ευρωψηφοδέλτιο, θεωρείται ένα οργανωμένο σχέδιο της Χρυσής Αυγής και του Νίκου Μιχαλολιάκου προσωπικά, ώστε να ασκηθούν πιέσεις για να αρθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου του Γιάννη Λαγού από τη χώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις