Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Celine Dion: Οι φορές που η ζωή της φέρθηκε σκληρά και οι θάνατοι που την "τσάκισαν"

Celine Dion: Οι φορές που η ζωή της φέρθ...

Η ζωή της δεν είχε μόνο δόξα και χρήμα

Μπορεί η δόξα και η οικονομική ευμάρεια να μην έλειψαν από τη ζωή της όμως τα πράγματα σε αυτήν δεν ήταν πάντα ρόδινα. Η Γαλλοκαναδέζα Celine Dion έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο όταν κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision εκπροσωπώντας την Ελβετία το 1988 με το τραγούδι "Ne partez pas sans moi". Η συνέχεια είναι γνωστή. Η Ντιόν παντρεύτηκε τον ατζέντη της, τον άνθρωπο στον οποίο οφείλει ένα πολύ μεγάλο μέρος της σημαντικής πορεία της στο τραγούδι, τον πάμπλουτο Γάλλο Rene Angelil. Tότε πολλοί είχαν κάνει λόγο για μία σχέση συμφέροντος αλλά η Σελίν απέδειξε στην πορεία πολλές φορές ότι αγαπούσε βαθιά τον σύζυγό της ώστε παράτησε την μουσική καριέρα της, όταν βρισκόταν στο απόγειο της, προκειμένου να βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό του όταν εκείνος διαγνώστηκε με καρκίνο για πρώτη φορά το 1999.

 

Οι απώλειες της, όμως, δεν έχουν υπάρξει η μοναδική πηγή πόνου στη ζωή της τραγουδίστριας

Δυστυχώς τα προβλήματα υγείας για την μεγάλη αγάπη της ζωής της δεν τελείωσαν εκεί, το 2000 όταν οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως επιτέλους ήταν καθαρός από καρκίνο. Λίγα χρόνια αργότερα ο Angelil διαγνώστηκε και πάλι με τη νόσο και η Ντιόν βρέθηκε ακόμα μία φορά δίπλα του, αφήνοντας τελείως τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, θέλοντας να είναι συνεχώς και μόνο μαζί του. Όταν τελικά, το 2016, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο ο αγαπημένος της έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια θα δηλώσει από το μικρόφωνο κατά την διάρκεια συναυλίας της: «Ήταν πάντα δίπλα μου σκηνή κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Ό,τι κι αν γίνει». 

Αυτό που έκανε ακόμα πιο τραγικά τα πράγματα στη ζωή της τραγουδίστριας την ίδια χρονιά ήταν το γεγονός ότι ο αδελφός της, David, έφυγε επίσης από τη ζωή μόλις μία ημέρα μετά τον θάνατο του Angelil. Η Dion πήγε στο μνημόσυνη του αδελφού της μόλις λίγες ώρες μετά την κηδεία του άντρα της και δήλωσε πως είναι πεπεισμένη πως ο Rene πήρε μαζί του τον David για να τον προστατεύει πάντα.

Οι απώλειες της, όμως, δεν έχουν υπάρξει η μοναδική πηγή πόνου στη ζωή της τραγουδίστριας. Η μεγάλη της δυσκολία να αποκτήσει παιδιά, αλλά και μία σειρά από σοβαρά θέματα υγείας στις φωνητικές χορδές και στο αυτί της που της έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην μουσική της καριέρα, κρατώντας την για μεγάλα διαστήματα μακριά από τις συναυλίες και τις ηχογραφήσεις. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight