Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 9 Μαΐου 2019

Τα ζώδια σήμερα 9 Μαΐου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Η αλληλεπίδραση των ανθρώπων που σας περιβάλλουν θα δρομολογήσουν αλλαγές, είτε στο επαγγελματικό, είτε στο προσωπικό σας περιβάλλον που θα είναι προς όφελος σας. Ίσως να δεχτείτε μια πρόταση για μια θέση ευθύνης, την οποία δεν θα πρέπει να αρνηθείτε, ούτε όμως και να αποδεχτείτε χωρίς να προβληματιστείτε για τα κρυφά κίνητρα…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο προγραμματισμός της μέρας θα πάει περίπατο σήμερα λόγω απρόβλεπτων γεγονότων. Ωστόσο η μέρα σας δεν θα πάει τελείως χαμένη, γιατί μια ευχάριστη έκπληξη θα ισορροπήσει τις όποιες απώλειες. Η ατμόσφαιρα είναι ευνοϊκή για σας και δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να προωθήσετε τον εαυτό σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα, ώστε να κερδίσετε την αναγνώριση στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον χώρο της δουλειάς ίσως να πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση κατά την διάρκεια της μέρας και να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας, αποφεύγοντας τα ξεσπάσματα και τις λογομαχίες που δεν μπορούν να σας οδηγήσουν πουθενά. Μια έξοδος βραδινή θα σας φέρει μια νέα γνωριμία και μια καινούργια φιλία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ θα θέλατε να τεμπελιάσετε και να απολαύσετε την ηρεμία και την χαλαρότητα, η μέρα σας είναι γεμάτη με υποχρεώσεις που σας προκαλούν πλήξη και ανία… Στο τέλος της μέρας θα αισθάνεστε εξαντλημένοι, υπάρχουν όμως οι δικοί σας άνθρωποι που μπορούν να σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης.

ΛΕΩΝ

Ξεκαθαρίστε τα «θέλω» και τα «μπορώ» στην ζωή σας! Άλλο το τι θέλετε και άλλο το τι μπορείτε αντικειμενικά να κάνετε. Διαχειριστείτε επίσης τον χρόνο σας δημιουργικά και αποτελεσματικά, για να μην αναγκαστείτε να αφήσετε δουλειές για την επόμενη μέρα. Η αναβλητικότητα δεν σας κάνει καλό…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε σήμερα πολύ έντονες και συναισθηματικά φορτισμένες συζητήσεις. Μείνετε στα επιφανειακά και ανώδυνα για να μην ταραχτείτε χωρίς λόγο… Υπάρχουν κάποιες οικογενειακές σχέσεις που σας δημιουργούν συνεχή προβλήματα και εκνευρισμό. Προσπαθήστε με ήπιο τρόπο να λύσετε τα προβλήματα, γιατί τους συγγενείς δυστυχώς δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε…

ΖΥΓΟΣ

Αποβάλετε τις ψευδαισθήσεις από την ζωή σας και προσπαθήστε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Τόσο η προσωπική σας ζωή, όσο και η επαγγελματική σας, χρειάζονται υπεύθυνους χειρισμούς. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή αγορές αγαθών που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεστε, γιατί θα πετάξετε το χρήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια μέρα που σας προσφέρει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, όπως τόσες άλλες φορές στο παρελθόν… Η ακτινοβολία σας είναι έντονη σήμερα, δεν είστε σε θέση όμως να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας φέρει η συγκυρία, γιατί είστε απορροφημένοι από τα προσωπικά σας προβλήματα. Ανοίξτε τα μάτια σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια λάθη ή προβλήματα στον χώρο της δουλειάς θα σας ταράξουν αναπάντεχα. Θα πρέπει να επιστρατέψετε όλη σας την διπλωματία για να βγείτε ζωντανοί από την μάχη… Η μέρα όμως δεν τελειώνει εδώ… Κάποιες έριδες στην οικογένεια θα σας απασχολήσουν, ιδίως μεταξύ των παιδιών σας για όσους είστε γονείς. Διαχειριστείτε την κατάσταση με διπλωματικό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές στην προσωπική σας ζωή και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Ουτοπικές σκέψεις και υποψίες ταράζουν την γαλήνη σας. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στα όσα έχετε να κάνετε και ηρεμίστε. Αφιερώστε χρόνο στην ξεκούραση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εργασιακή σας μέρα είναι ήρεμη και δημιουργική! Έχετε τον χρόνο και την διαύγεια να οργανώσετε την δουλειά σας και να επεξεργαστείτε επαγγελματικά πλάνα που αφορούν το μέλλον. Τα προσωπικά σας όμως είναι άλλο ζήτημα… Αγνοώντας τα προβλήματα με το ταίρι σας δεν πρόκειται να τα λύσετε ποτέ. Μαζέψτε το κουράγιο σας και κάντε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολλά και έντονα συναισθήματα σας μπλοκάρουν σήμερα. Βρείτε να ασχοληθείτε με κάτι μηχανικό για να ξεχαστείτε. Αυτό θα αμβλύνει τον έντονο συναισθηματικό πόνο που αισθάνεστε. Μπορείτε επίσης να διαπιστώσετε πόσο σημαντικό κομμάτι είναι οι φιλίες στη ζωή σας. Πείτε όσα σας βαραίνουν, χαλαρώστε με ένα ποτό και αύριο είναι μια καινούργια μέρα.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being