Επέστρεψε και ο Κώστας Μάγλος
Ο Κώστας Μάγλος αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις του Απόλλωνα Πατρών από σήμερα κι έτσι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, πλην του πρόσφατα χειρουργημένου Άρη Νικολούδη, στο αχαϊκό ντέρμπι με αντίπαλο τον Κεραυνό Αιγίου.
Εξάλλου, από χθες έχουν ενταχθεί στην προετοιμασία και οι υπόλοιποι απόντες, ο Βασίλης Κορακιανίτης με τον Σάκη Βεσκούκη.
Ο Κώστας Μάγλος επανήλθε στις προπονήσεις του Απόλλωνα κι έτσι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, πλην του πρόσφατα χειρουργημένου Άρη Νικολούδη, στο αχαϊκό ντέρμπι με αντίπαλο τον Κεραυνό Αιγίου.
Εξάλλου, κανονικά έχουν ενταχθεί στην προετοιμασία και οι υπόλοιποι απόντες, ο Βασίλης Κορακιανίτης με τον Σάκη Βεσκούκη.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









