Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κλειστή η Τούμπα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Κλειστή η Τούμπα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Αναμένεται να καταθέσει έφεση ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν την... γλίτωσε τελικά για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί του στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος της 18ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου. Έτσι, η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τιμώρησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που σημαίνει ότι οι κερκίδες της Τούμπας θα είναι άδειες στον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 80 χιλιάδων ευρώ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», βέβαια, έχει δικαίωμα έφεσης και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής:

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδες πεντακόσια ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδες πεντακόσια ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Διότι «Στο 65΄λεπτό του αγώνα, μετά την εκτέλεση πέναλτι του Παναθηναϊκού, ο τέως Πρόεδρος αυτού εισήλθε στο μπουθ, από όπου γινόταν η αναμετάδοση του αγώνα, από τον speaker της ΝΟVA με αποτέλεσμα τη διακοπή του ήχου αναμετάδοσης του αγώνα»: πέντε χιλιάδες ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Θεωρεί ότι οι πράξεις του κατηγορητηρίου συνιστούν την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 5 α΄ Ι του Π.Κ. της ΕΠΟ (ευρείας κλίμακας επεισόδια) και επιβάλλει την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή ογδόντα χιλιάδων (80.000,00) ευρώ».

* Η υπόθεση ΠΑΕ Καβάλα-Χρ. Ψωμιάδης αναβλήθηκε για την Παρασκευή 28-1-2011 και ώρα 12.00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports