Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Ραντεβού για Μιραλάς"

"Ραντεβού για Μιραλάς"

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, κλείνει από ώρα σε ώρα ο Βέλγος

Πολύ σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η αγορά του Κέβιν Μιραλάς από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.  Συγκεκριμένα η «leprogres.fr» τονίζει ότι ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Σεντ Ετιέν με το που επιστρέψει από την Ισπανία (είχε πάει για μεταγραφικό ταξίδι) αναμένεται να ασχοληθεί με την περίπτωση Μιραλάς.

Ο παράγοντας της γαλλικής ομάδας αναμένεται να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Βέλγου στον Ολυμπιακό, δίχως οι Γάλλοι να διευκρινίζουν το πότε θα γίνει το ραντεβού προκειμένου να κλείσει το deal.

«Ο Βέλγος διεθνής περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα και με τα 9 γκολ που έχει πετύχει είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Είναι ο δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα πίσω από τον Σισέ του Παναθηναϊκού. Ο πρώην επιθετικός της Λιλ που αγωνίζεται δανεικός στον ελληνικό σύλλογο δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και στον ήλιο του Πειραιά», αναφέρει το δημοσίευμα και καταλήγει… «Ο Ολυμπιακός είναι πρόθυμος να  πληρώσει € 2,500,000  που είναι η οψιόν αγοράς κα να αποκτήσει τον παίκτη από την Σεντ Ετιέν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports