Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης για τον καρκίνο: "Νιώθω ότι το πάλεψα"

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης για το...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης που πριν από τέσσερις μήνες αποκάλυψε  μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ότι παλεύει με τον καρκίνο.

 

Σήμερα δηλώνει πιο αισιόδοξος και δυνατός από ποτέ



Μερικούς μήνες μετά, ο Γιώργος νιώθει πιο αισιόδοξος και δυνατός από ποτέ και όπως ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ του ALPHA, πως ο μεγάλος νικητής της δύσκολης μάχης που ακόμα δίνει θα είναι φυσικά ο ίδιος.

"Τα πρώτα λεπτά όταν μου είπαν ότι έχω καρκίνο, σοκαρίστηκα. Δεν με φόβισε η λέξη καρκίνος. Στην αρχή απογοητεύτηκα γιατί δεν ήθελα να καταρρεύσω και να βρεθώ κατάκοιτος σε ένα κρεβάτι, όπως συνέβη με τον πατέρα μου, ο οποίος είχε πεθάνει πριν πέντε χρόνια από την ίδια ασθένεια. Αυτό σκεφτόμουν και φοβόμουν. Οι γιατροί και η οικογένειά μου ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή" ανέφερε ο Γιώργος Βότσκαρης.

Πώς ξεκίνησαν η μεγάλη περιπέτεια
"Όλα ξεκίνησαν, όταν ήμουν έξω σε ένα ρεπορτάζ και θυμάμαι να λέω στον κάμεραμαν:

"Μήπως να πάμε μέχρι τον ΕΔΟΕΑΠ γιατί με ενοχλεί το δεξί μου μάτι; Πηγαίνω στα ιατρεία και με στέλνουν σε στοματολόγο. Μόλις το βλέπει η στοματολόγος μου λέει: "Γιώργο, αυτό είναι όγκος κι ότι πρέπει να κάνουμε αμέσως βιοψία". Όταν είδα ότι αργούσαν να βγουν τα αποτελέσματα της βιοψίας, εκεί άρχισα να υποπτεύομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχα πει στη γιατρό από την πρώτη στιγμή να μου πει όλη την αλήθεια. Έτσι, λοιπόν μου είπε ότι έχω καρκίνο στην άνω γνάθο.

Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης

Ο πρώτος που μίλησα στο τηλέφωνο μαζί του και του εξομολογήθηκα το πρόβλημά μου ήταν ο αδερφός μου. Η αλήθεια, είναι ότι το έκρυψα από τη μητέρα μου. Της είπαμε ότι θα κάνουμε ένα χειρουργείο για να αφαιρέσουμε έναν καλοήθη όγκο. Τηλεφωνήσαμε σε όλους τους συγγενείς και τους ενημερώσαμε να μην πουν τίποτα στη μητέρα μου γιατί δεν ήθελα να στενοχωρηθεί. Έτσι λοιπόν η μητέρα μου έμαθε όλη την αλήθεια μετά το χειρουργείο.

Με βοήθησε πάρα πολύ η πίστη μου στο Θεό. Όταν έκανα τις θεραπείες παρακαλούσα το Θεό να με βοηθήσει. Οι θεραπείες δεν ήταν ότι πιο ευχάριστο για μένα, μετά το χειρουργείο. Είναι λίγο άσχημο να σου δένουν το κεφάλι σε ένα μηχάνημα, να μην μπορείς να κουνηθείς και εκεί παρακαλούσα το Θεό να με βοηθήσει να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό. 

Στη συνέχεια μοιράστηκα το πρόβλημά μου με πολλούς φίλους. Όταν έγραψα την πρώτη ανάρτηση στο facebook δέχτηκα πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης από φίλους και κόσμο που δεν τους γνώριζα. Αυτό μου έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη. 

Δεν αγχώνομαι πλέον. Έγινα πιο ήρεμος άνθρωπος. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι το πάλεψα, είμαι πολύ καλά και προχωράω. Το μήνυμα που θέλω να περάσω στον κόσμο μέσα από την περιπέτειά μου είναι να παλεύουμε ότι κι αν μας συμβεί στη ζωή" είπε.

 

Μετά την προβολή της εκπομπής δημοσίευσε στο Facebook την παραπάνω φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα:

Καλημέρα. Τέσσερις μήνες μετά το χειρουργείο μιλήσαμε με την Ελεονόρα. Στο πλατό βρέθηκα όχι γιατί είμαι κάποιο πρόσωπο που ενδιαφέρει τον κόσμο να μάθει για εμένα αλλά γιατί ήθελα να περάσω αυτό που πιστεύω «Στην ζωή ότι και να μας συμβεί πρέπει να αγωνιζόμαστε». #metatamesanyxta #συνέντευξη#καρκινος #ελπίδα #hope #meleti #alphatv #interview #strong #today#ευχαριστώ

Ελπίζω είτε στις χάρες είτε στα δύσκολα να έχουμε στήριξη από τους γύρω μας αλλά πρώτα από όλα πρέπει εμείς να στηρίξουμε τους εαυτούς μας. Είναι μια ασθένεια που μας κάνει πιο δυνατούς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight