Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δεν τα κατάφεραν στο Αίγιο τα κορίτσια της Ακαδημίας

Δεν τα κατάφεραν στο Αίγιο τα κορίτσια τ...
Κόντης Γιάννης

Έχασαν από τον τοπικό Πήγασο με 25-21

Ήττα για την γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας στο Αίγιο από τον τοπικό Πήγασο με σκορ 25-21 για το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών. Τα κορίτσια της Ελένης Αραβαντινού έκαναν λάθη σε καίρια σημεία του αγώνα και ήταν άστοχες όταν πλησίαζαν στο γκόλ.Επίσης το κενό στην θέση του τερματοφύλακα (Μ. Τζιμίκου που έκανε εγχείρηση) δεν μπόρεσαν να αναπληρώσουν πλήρως η Χ. Μπίζα και η νεαρή Μ. Διαμαντοπούλου(προωθήθηκε απο τις νεάνιδες).
Τα 10λεπτα:6-4,9-7,14-10,18-17,22-18,25-21.
ΠΗΓΑΣΟΣ (Θ. ΛΙΒΙΕΡΗΣ: Πρίνου Δ. 1 και Μ., Καραχάλιου, Προδρομάκη Α. 3 και Κ.1, Κολοκυθά 3, Φιλιππακολπούλου 2, Κουνιάκη Β. 4 και Ε., Παπανικολοπούλου 11, Μητροπούλου, Νικολοβγένη, Παπαδοπούλου.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Β.ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ): Διαμαντοπούλου, Γκοτσοπούλου 2, Παπαδοπούλου 1, Αραβαντινού Φωτεινή 2 και Ελένη 5 και Χρυσάνθη 5, Φαρμάκη, Τσεκλερή, Δάρρα 1, Τσαπικούνη 5, Μπίζα, Λυκούδη, Σταματοπούλου.

Ήττα για την γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας στο Αίγιο από τον τοπικό Πήγασο με σκορ 25-21 για το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών. Τα κορίτσια της Ελένης Αραβαντινού έκαναν λάθη σε καίρια σημεία του αγώνα και ήταν άστοχες όταν πλησίαζαν στο γκόλ.Επίσης το κενό στην θέση του τερματοφύλακα (Μ. Τζιμίκου που έκανε εγχείρηση) δεν μπόρεσαν να αναπληρώσουν πλήρως η Χ. Μπίζα και η νεαρή Μ. Διαμαντοπούλου (προωθήθηκε απο τις νεάνιδες).

Τα 10λεπτα: 6-4, 9-7, 14-10, 18-17, 22-18, 25-21.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Θ. ΛΙΒΙΕΡΗΣ: Πρίνου Δ. 1 και Μ., Καραχάλιου, Προδρομάκη Α. 3 και Κ.1, Κολοκυθά 3, Φιλιππακολπούλου 2, Κουνιάκη Β. 4 και Ε., Παπανικολοπούλου 11, Μητροπούλου, Νικολοβγένη, Παπαδοπούλου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Β. ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ): Διαμαντοπούλου, Γκοτσοπούλου 2, Παπαδοπούλου 1, Αραβαντινού Φωτεινή 2 και Ελένη 5 και Χρυσάνθη 5, Φαρμάκη, Τσεκλερή, Δάρρα 1, Τσαπικούνη 5, Μπίζα, Λυκούδη, Σταματοπούλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports