Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Ακαδημία πήρε το "δίποντο" στη Ν. Ιωνία

Η Ακαδημία πήρε το "δίποντο" σ...
Κόντης Γιάννης

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε η αναμέτρηση

 

Σε πραγματικό ντέρμπι και με πολλές εναλλαγές στο σκορ, αλλά με τελικό νικητή την ομάδα της Ακαδημίας με 19-21 που φάνηκε στα καίρια σημεία να υπερτερεί της γηπεδούχου Νέας Ιωνίας. Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα της Πάτρας να είναι εντελώς άστοχη στο α΄ ημίχρονο, χάνοντας πολλά σουτ από τα έξι μέτρα καθώς και τρία πέναλτι. Παρόλα τα λάθη της όμως η αμυντική της γραμμή λειτουργούσε πολύ σωστά και όπως διαφαινόταν ήταν θέμα χρόνου η επικράτηση της στον αγώνα. Οι έμπειροι Σάκης Παπαγιαννόπουλος και Β. Αναστασέλλος "κρατούσαν" την Ακαδημία στο παιχνίδι και ειδικά στο β΄ ημίχρονο ήταν αυτοί που βοήθησαν στα μέγιστα, ώστε η ομάδα να φύγει με ροζ φύλλο αγώνα από την Νέα Ιωνία. Χαρακτηριστικό της θέλησης των παικτών του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου να παίξουν και να "κυνηγούν" την νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν, όταν στο 48’ το σκορ ήταν 17-12 υπέρ την γηπεδούχων και κατάφεραν σε 12’ να δεχθούν δύο γκολ και να σημειώσουν εννιά. Τα δύο  νικητήρια γκολ στο τέλος πέτυχε ο Ε. Διαμαντόπουλος με ωραίες και εντυπωσιακές ενέργειες. Εκτός από τους παραπάνω άλλος ένας παίκτης που διακρίθηκε ήταν ο Αλ. Σινούρης τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Ο κόουτς των "πρασίνων" Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε: "Δεν είχαμε πει την τελευταία μας λέξη στον αγώνα προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και δικαιωθήκαμε. Ήμασταν πολύ άστοχοι στην επίθεση κυρίως στο α΄ ημίχρονο, αλλά  πολύ καλοί  στην άμυνα, που δικαίως μας κατατάσσει στο να έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Τέλος τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά και ελπίζω το Σαββάτο στο Δ. Τόφαλος να είναι πάρα πολλοί οι Πατρινοί που θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι της αγωνιστικής, στο φινάλε του α΄ γύρου με τον πολύ δυνατό  και φιλόδοξο φέτος για τον τίτλο, Πανιώνιο".
Τα 10λεπτα: 3-2,7-5,11-7,13-12,18-15,19-21.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ): Αναστασέλλος, Παπαπαύλου, Ε. Διαμαντόπουλος 7, Σ. Παπαγιαννόπουλος 5, Τριανταφύλλου, Αλ. Σινούρης 3, Αλ. Παπαγιαννόπουλος 6, Β. Σινούρης, Λύγκας, Γεωργίου, Καραβανίδης, Δεμίρης, Μπερτσιάς.

Σε πραγματικό ντέρμπι, με πολλές εναλλαγές στο σκορ, αλλά με τελικό νικητή την ομάδα της Ακαδημίας με 19-21 που φάνηκε στα καίρια σημεία να υπερτερεί της γηπεδούχου, εξελίχθηκε το παιχνίδια στη Νέα Ιωνία. Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα της Πάτρας να είναι εντελώς άστοχη στο α' ημίχρονο, χάνοντας πολλά σουτ από τα έξι μέτρα καθώς και τρία πέναλτι.

Παρόλα τα λάθη της όμως η αμυντική της γραμμή λειτουργούσε πολύ σωστά και όπως διαφαινόταν ήταν θέμα χρόνου η επικράτηση της στον αγώνα. Οι έμπειροι Σάκης Παπαγιαννόπουλος και Β. Αναστασέλλος "κρατούσαν" την Ακαδημία στο παιχνίδι και ειδικά στο β' ημίχρονο ήταν αυτοί που βοήθησαν στα μέγιστα, ώστε η ομάδα να φύγει με ροζ φύλλο αγώνα από την Νέα Ιωνία.

Χαρακτηριστικό της θέλησης των παικτών του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου να παίξουν και να "κυνηγούν" την νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν, όταν στο 48’ το σκορ ήταν 17-12 υπέρ την γηπεδούχων και κατάφεραν σε 12’ να δεχθούν δύο γκολ και να σημειώσουν εννιά.

Τα δύο νικητήρια γκολ στο τέλος πέτυχε ο Ε. Διαμαντόπουλος με ωραίες και εντυπωσιακές ενέργειες. Εκτός από τους παραπάνω άλλος ένας παίκτης που διακρίθηκε ήταν ο Αλ. Σινούρης τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ο κόουτς των "πρασίνων" Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε: "Δεν είχαμε πει την τελευταία μας λέξη στον αγώνα προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και δικαιωθήκαμε. Ήμασταν πολύ άστοχοι στην επίθεση κυρίως στο α΄ ημίχρονο, αλλά  πολύ καλοί  στην άμυνα, που δικαίως μας κατατάσσει στο να έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μέχρι τώρα.

Τέλος τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά και ελπίζω το Σαββάτο στο Δ. Τόφαλος να είναι πάρα πολλοί οι Πατρινοί που θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι της αγωνιστικής, στο φινάλε του α΄ γύρου με τον πολύ δυνατό  και φιλόδοξο φέτος για τον τίτλο, Πανιώνιο".

Τα 10λεπτα: 3-2,7-5,11-7,13-12,18-15,19-21.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ): Αναστασέλλος, Παπαπαύλου, Ε. Διαμαντόπουλος 7, Σ. Παπαγιαννόπουλος 5, Τριανταφύλλου, Αλ. Σινούρης 3, Αλ. Παπαγιαννόπουλος 6, Β. Σινούρης, Λύγκας, Γεωργίου, Καραβανίδης, Δεμίρης, Μπερτσιάς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports