Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

H ΑΛΛΟΤΕ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ FASHION MEDIA, H ΠΑΤΡΙΝΗ ΕΥΗ ΚΑΡΑΤΖΑ, ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ THEMA PEOPLE ΓΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

H ΑΛΛΟΤΕ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ FASHION MEDIA,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μετά το L’Officiel, επανεκκίνηση με shirt dresses

«Από εκεί που ήμασταν κοινωνικοί, με κοσμική παρουσία και μέσα σ’ όλα, μας ξέχασαν όλοι. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν χτυπούσε το τηλέφωνο και ζούσαμε δύσκολα. Δεν είχαμε χρήματα ούτε για το σχολείο των παιδιών. Έναν ολόκληρο μήνα ήμουν με τη ρόμπα στο σπίτι και δεν ήθελα να δω κανέναν. Είχα εμφανή συμπτώματα κατάθλιψης. Δεν ήταν εύκολο, αλλά μετά από κάποια χρόνια, βγήκα από τον αγώνα δυνατή…» Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων με αφοπλιστικό και θαρραλέο τρόπο η πατρινή Εύη Γριντέλα -Καρατζά περιγράφοντας την δύσκολη οικονομικά περίοδο που βίωσε με την οικογένειά της από τη στιγμή που έφυγε από το χώρο των περιοδικών και ο σύζυγός της, ο πολύ γνωστός παράγοντας της δισκογραφίας Μίλτος Καρατζάς έμεινε χωρίς δουλειά. Σήμερα, έχει επανέλθει στο στυλιστικό προσκήνιο ως σχεδιάστρια shirt dresses.

H Εύη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, σπούδασε σχέδιο μόδας στη σχολή Βελουδάκη και εξελίχθηκε σε γνωστή και σεβαστή fashion editor και τελικά διευθύντρια του περιοδικού L’Officiel. O γάμος της με το Μίλτο Καρατζά της χάρισε αξέχαστες στιγμές και γλέντια τη χρυσή εποχή της ελληνικής πίστας, όταν μεσουρανούσαν Κορκολής, Ρουβάς, Ρόκκος, Χατζηγιάννης. Η γκαρνταρόμπα της ήταν γεμάτη θησαυρούς όπως τα πρώτα θρυλικά σμόκιν Yves Saint Laurent και παρακολουθούσε επιδείξεις των Galliano, Lagerfeld, Lanvin, Chanel ως τιμώμενη καλεσμένη. Όταν οι καιροί άλλαξαν ο κόσμος της γκρεμίστηκε.

Σήμερα κάνει ένα νέο ξεκίνημα έχοντας πάρει «το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής της» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Το προσωπικό της brand Evi Grintela: «Τhe Shirt Dress» με άνετα φορέματα σαν ανδρικά πουκάμισα από βαμβακερά υφάσματα φιγουράρει σε ονομαστές μπουτίκ σε Παρίσι, Ντουμπάι, Λος Αντζελες και σε διάσημα resorts ενώ ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το παριζιάνικου ύφους ατελιέ της αυτό το Δεκέμβριο στην οδό Ακαδημίας στο Κολωνάκι.

«Κάθε μέρα που ξυπνώ ευγνωμονώ το σύμπαν για τις μοναδικές εμπειρίες που μου χάρισε. Εχω ζήσει μια ζωή γεμάτη και χαίρομαι που είχα τη δύναμη να την ξαναφτιάξω από την αρχή» καταλήγει στο People. Θυμίζουμε πως η Εύη Καρατζά είχε δώσει συνεντεύξεις σε γνωστά πατρινά περιοδικά λόγω της καταγωγής της την εποχή που ήταν διευθύντρια του L’Officiel ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν εξαιρετικά ακριβοθώρητη πέραν κάποιων διακριτικών εκδηλώσεων προώθησης των ρούχων της. Πρόσφατα την είδαμε σε εκδήλωση της Ελενας Μακρή, που εγκαινίασε κατάστημα κοσμημάτων στην Κηφισιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View