Η Ένωση ηττήθηκε με 72-67 στη Γερμανία από τη Λούντβιγκσμπουργκ
«Φτωχή» εμφάνιση για την ΑΕΚ και ήττα με 72-67 στη Γερμανία από τη Λούντβιγκσμπουργκ. Μόνο στο πρώτο πεντάλεπτο και στο τελευταίο τρίλεπτο στάθηκε στο ύψος της η «Ένωση».
Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και με την άμυνά της να είναι εξαιρετική ξέφυγε με 8-16 και 10-19, κλείνοντας τελικά την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 15-19.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ωστόσο τα δεδομε΄να άλλαξαν, με την Λούντβινσμπουργκ να καταφέρνει χάρη σε ένα σερί 8-0 να περάσει μπροστά με 25-21, καταφέρνοντας στην συνέχεια να διατηρεί ένα προβάδισμα 4-6 πόντων, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενη με 36-31.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΚ να μειώνει γρήγορα σε 36-35 χάρη σε ένα σερί 4-0. Κάπου εκεί ωστόσο υπέστη μία καθίζηση, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν χάρη σε ένα σερί 7-0 να ξεφύγουν με 43-35.
Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για την "Ένωση", που δε μπορούσε να σκοράρει από την περιφέρεια (είχε 4/22 τρίποντα στις 3 πρώτες περιόδους), με τους Γερμανούς να ξεφεύγουν με 47-38 λίγο αργότερα, αλλά την ΑΕΚ να καταφέρνει τελικά να μειώσει σε 50-44 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.
Η τέταρτη περίοδος ξεκίνησε εφιαλτικά για την ΑΕΚ, που δέχθηκε ένα σερί 11-0 και είδε τους Γερμανούς να ξεφεύγουν με 61-44.
Σε εκείνο το σημείο ωστόσο η "Ένωση" ξύπνησε" και με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να δίνει λύσεις άρχισε μία επική αντεπίθεση, μειώνοντας σε 67-64 και 69-66 περίπου 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.
Τότε ήταν που η ΑΕΚ έκανε φάουλ στον Τίμαν, ο οποίος αστόχησε στις δύο βολές που κλήθηκε να εκτελέσει, αλλά οι διαιτητές έδωσαν επανάληψη στην 2η βολή, με τον Γερμανό να μην αστοχεί αυτή τη φορά και να κάνει το 70-66.
Ακολούθησε ένα άστοχο τρίποντο του Ιβάνοβιτς και δύο βολές του Κότον, με το παιχνίδι να έχει κριθεί ουσιαστικά και την ΑΕΚ να χάνει με 72-67
Τα δεκάλεπτα: 15-19, 36-31, 50-44, 72-67
Λούντβιγκσμπουργκ (Τζον Πάτρικ): Χάμοντς 6 (9 ασίστ), Κότον 17 (7 ριμπ.), ΜακΡέι 2, Μάρτιν 8 (6 ριμπ.), Γουάσπουν, Μπρόινιγκ, Γκονσάλβες 11, Κονέ 6, Τίμαν 6, Τόπερτ, Λέζινγκ 2, Κούλεϊ 14 (7 ριμπ.).
ΑΕΚ (Γιούρε Ζντοβτς): Ούκιτς 6 (8 ριμπ.), Σάκοτα 11 (5 ριμπ.), Βασιλειάδης, Μιλόσεβιτς 8 (5 ριμπ.), Χαριτόπουλος 4, Ντίξον 14, Λαρεντζάκης 12, Ιβάνοβιτς 6, Μαυροειδής 3, Γουίλιαμς 3.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπάσκετ: Τρίτη σερί ήττα για τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ-Δυσκολεύει η πρόκριση
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










