Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Ξανά πολλές απουσίες μελών Εφορευτικών Επιτροπών στην Πάτρα

Ξανά πολλές απουσίες μελών Εφορευτικών Ε...

Συνεχίζεται, πάντως, χωρίς πολλά προβλήματα η ψηφοφορία

Χωρίς σημαντικά προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία για το δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στα 717 τμήματα του νομού Αχαΐας, ενώ και πάλι καταγράφονται απουσίες από τις εφορευτικές επιτροπές. Επίσης όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές στην Αχαΐα, δεύτερος γύρος διεξάγεται στους δήμους Πατρέων, Αιγιαλείας και Καλαβρύτων.

Συγκεκριμένα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αναμετρώνται ο Απόστολος Κατσιφάρας που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, όπου στον πρώτο γύρο είχε πάρει 43,32% και ο Γιώργος Παπαναστασίου, που υποστηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία και στο πρώτο γύρο είχε λάβει 26,70%.

Στον δήμο Πατρέων αναμετρώνται στον δεύτερο γύρο ο Δημήτρης Κατσικόπουλος και ο Γιάννης Δημαράς. Στον πρώτο γύρο ο Δ. Κατσικόπουλος είχε πάρει 35,07%, ενώ ο Γιάννης Δημαράς 21,13%.

Στον δήμο Αιγιαλείας αναμετρώνται ο Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος. Την περασμένη Κυριακή ο Δ. Καλογερόπουλος είχε λάβει 40,74% και ο Σ. Θεοδωρακόπουλος 34,70%.

Στον δήμο Καλαβρύτων αντίπαλοι είναι ο Γιώργος Λαζουράς και ο Χρήστος Παπαδάτος, όπου στον πρώτο γύρο η διαφορά τους ήταν περίπου 75 ψήφοι, υπέρ του Γ. Λαζουρά. Συγκεκριμένα ο Γ. Λαζουράς είχε λάβει 47,67%, ενώ ο Χρήστος Παπαδάτος 47,06%.

Τέλος από τον πρώτο γύρο έχουν εκλεγεί ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr