Δεν θα πληρώνει τις ομάδες όσο καθυστερούν οι αγώνες
Την έντονη δυσαρέσκειά της για την αναβολή του πρωταθλήματος έδειξε και εμπράκτως η NOVA. Με εξώδικο στη Σούπερ Λίγκα, ενημερώνει ότι όσο καιρό καθυστερούν οι αγώνες, δεν θα πληρώνει τις ομάδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες κύριο μέλημα της Nova, όπως έχει καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση, είναι ότι θα προασπίσει τα επιχειρηματικά της συμφέροντα με κάθε νόμιμο μέσο.
Στο πλαίσιο αυτό έχει κάνει ξεκάθαρο ότι όχι μόνο δεν θα προχωρήσει σε νέες καταβολές προς τη Super League μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά θα διεκδικήσει αφενός την προκαταβολή που έχει ήδη δώσει για τη νέα σεζόν, καθώς και κάθε άλλη αποζημίωση για τις ζημιές που υφίσταται από τη στάση και την συμπεριφορά του συνεταιρισμού των 16 ΠΑΕ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










