Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Σήμερα το βράδυ η κεντρική ομιλία του Απόστολου Κατσιφάρα

Σήμερα το βράδυ η κεντρική ομιλία του Απ...

Έξω από το εκλογικό του κέντρο στην οδό Ερμού

Στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του στην Πάτρα θα μιλήσει σήμερα το βράδυ, στις 8, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο».

Η εκδήλωση θα γίνει έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στην οδό Ερμού 44. Ο κ. Κατσιφάρας θα έχει την ευκαιρία στην ομιλία του να αναφερθεί τόσο στο νέο θεσμό της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης όσο και στους προγραμματικούς στόχους που θέτει ο συνδυασμός του για την αναζωογόνηση της Δυτικής Ελλάδας. Ειδικότερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα εστιάσει στις ανάγκες της Περιφέρειας, σε υποδομές και παρεμβάσεις, ώστε να διαμορφωθεί ένα νέο αναπτυξιακό τοπίο που θα δημιουργήσει, πριν απ’ όλα, ευκαιρίες δουλειάς για τους νέους.

Ο κ. Κατσιφάρας παράλληλα θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον ρόλο που μπορεί να επιτελέσει η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στη στήριξη των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, μέσα από δράσεις που θα αποβλέπουν στην τόνωση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης. Ο νέος θεσμός, θα υπογραμμίσει ο κ. Κατσιφάρας, έρχεται να γεφυρώσει τις ανισότητες, να περιορίσει τις αδικίες, να δώσει ανάσα στη Δυτική Ελλάδα και στους πολίτες της και να δημιουργήσει όρους ισότιμης πρόσβασης στις ευκαιρίες.

Παράλληλα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα απευθύνει προσκλητήριο στους πολίτες, στις εκλογές της Κυριακής, να στρέψουν την πλάτη στις δυνάμεις εκείνες που έφεραν την χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας και του χάους, που δεν πιστεύουν στην αναγεννητική δύναμη του «Καλλικράτη» και εκφράζουν την συντήρηση και την στασιμότητα. Ο δικός μας αγώνας είναι ένας αγώνας για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Δυτικής Ελλάδας, για το δικαίωμα του πολίτη στην εργασία, στη σταθερότητα, στην προοπτική, στην αλληλεγγύη, στο καλύτερο Αύριο, θα πει ο κ. Κατσιφάρας ενώ ειδική μνεία θα κάνει στον χαρακτήρα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης ως θεσμού που δίνει ρόλο και λόγο στον πολίτη, τόσο στη λήψη όσο και στον έλεγχο όλων των αποφάσεων, από την πρώτη απόφαση, από την πρώτη μέρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr