Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 30 Απριλίου

  • Ταύρος

    Στο ζώδιό σας εισέρχεται η γλυκιά Αφροδίτη και θα γλυκάνει ανάλογα τη διάθεση και την εμφάνισή σας έως τις 24/5 που θα κάτσει, ένα διάστημα όπου η γοητεία σας απογειώνεται, το ίδιο και οι κατακτήσεις σας. Ιδανική περίοδος για να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας, να κάνετε νέο κούρεμα, κλπ. Καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες.

  • Δίδυμοι

    Το πέρασμα της Αφροδίτης απ' τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 24/5, δηλώνει ότι θα είναι ένα διάστημα με κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ βρίσκονται κι άλλοι πλανήτες στον τελευταίο σας οίκο, γι' αυτό είναι βασικό θέμα η ολοκλήρωση ζητημάτων αυτή την εποχή. Πιθανές κρυφές ή ανεκπλήρωτες σχέσεις. Προσοχή σε αυταπάτες.

  • Καρκίνος

    Θα περάσετε πολύ ωραία με τις παρέες σας με την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία έως τις 24/5 θα φέρει αγαπημένους φίλους κοντά σας, ενώ ευνοεί τη δικτύωση και τη συμμετοχή σε καλλιτεχνικές ομάδες. Πιθανά φλερτ μέσα απ' το διαδίκτυο, ή φιλίες που γίνονται έρωτες, ή έρωτες μέσα από ομάδες, συλλόγους, κόμματα.

  • Λέων

    Αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη και μέχρι τις 24/5 θα είναι ευεργετική επιρροή για την επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα, ένα διάστημα στο οποίο θα γίνετε πιο αγαπητοί στο κοινό και θα δείχνετε πιο όμορφοι και γλυκείς. Ιδανική εποχή για δημόσιες σχέσεις και για συνεργασίες. Οι σχέσεις σας με άτομα εξουσίας βελτιώνονται σημαντικά.

  • Παρθένος

    Πολύ καλή θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' το φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα ομορφύνει την εμφάνισή σας και θα ανεβάσει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας έως τις 24/5, ένα διάστημα με πιθανούς έρωτες στα ταξίδια ή με άτομα απ' το εξωτερικό. Ωραία ταξίδια, απόλαυση της ζωής και της φύσης. Εύνοια σε νομικά θέματα.

  • Ζυγός

    Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα ομορφύνει την ερωτική σας ζωή έως τις 24/5, ένα διάστημα στο οποίο θα ενωθείτε βαθύτερα με τον σύντροφο και η σχέση σας και η συναισθηματική ανταλλαγή θα είναι πιο ικανοποιητικές. Παράλληλα στο διάστημα αυτό θα ευνοηθούν θέματα οικονομικά, θα δεχθείτε ενίσχυση, ενώ ευνοούνται οι οικονομικές συνεργασίες.

  • Μια πολύ ωραία για τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή διέλευση θα είναι αυτή της Αφροδίτης απ' τον Ταύρο έως τις 24/5, ένα διάστημα με αρμονία στους δεσμούς και στις συνεργασίες, ενώ έρχονται όμορφες παρουσίες στη ζωή σας και φυσικά πολύ φλερτ και κατακτήσεις. Περισσότερη αγάπη με τον σύντροφο και τους καλούς φίλους. Εύνοια σε θέματα αισθητικής.

  • Ευχάριστη και άνετη θα κάνει την καθημερινότητά σας η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, και θα απολαύσετε τα μικρά πράγματα της ζωής, η οποία μέχρι τις 24/5 επίσης θα βελτιώσει τις συνθήκες και στον χώρο δουλειάς και τις σχέσεις σας με συναδέλφους. Πιθανά φλερτ μέσα απ' το χώρο δουλειάς. Βελτίωση και στην υγεία.

  • Ιδιαίτερα ερωτική θα κάνει τη ζωή σας η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Ταύρο έως τις 24/5, ένα διάστημα με πολλές κατακτήσεις, με νέους αισθηματικούς δεσμούς, ενώ αυξάνει κατακόρυφα η γοητεία και η λάμψη σας. Όμορφες στιγμές διασκέδασης, παιχνιδιού, εκδρομών, απόλαυσης. Επίσης θα βελτιώσει τις σχέσεις σας με τα παιδιά.

  • Υδροχόος

    Θα μαλακώσει τον ψυχικό σας κόσμο η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, θα φέρει περισσότερη γαλήνη, η οποία επίσης μέχρι τις 24/5 θα βελτιώσει σημαντικά τις σχέσεις σας με την οικογένεια. Μια περίοδος που θα απολαύσετε τους δικούς σας και την οικιακή ζωή. Ιδανική εποχή για να διακοσμήσετε τον χώρο σας και να αγοράσετε ωραία πράγματα.

  • Ιχθύες

    Υπόσχεται πολύ ωραίες κι απολαυστικές βόλτες και ταξιδάκια η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία επίσης μέχρι τις 24/5 θα φέρει και όμορφες συναντήσεις και γνωριμίες. Πιθανά φλερτ στις εκδρομές. Βελτίωση στις συγγενικές σχέσεις. Ο τρόπος που επικοινωνείτε γλυκαίνει και θα έλκετε τους άλλους κοντά σας με όσα λέτε και γράφετε.

  • Κριός

    Φεύγει η ευμενής Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, αφού πρώτα σάς προσέφερε τα δώρα της γοητείας, της γαλήνης και της ομορφιάς απ' τις 5/4. Τώρα θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, όπου μέχρι τις 24/5 θα βελτιώσει τα έσοδα, ενώ θα κάνετε πολύ ωραίες αγορές – ιδανική εποχή για να ψωνίσετε ρούχα και καλλυντικά. Αίσθημα ασφάλειας, απόλαυση της ζωής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being