Αντικαταστάτης του ο Βλάνταν Ίβιτς
Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός απολύθηκε «λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας». Αντικαταστάτης ο Βλάνταν Ίβιτς.
Η θητεία του Ίγκορ Τούντορ στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε. Ο Κροάτης προπονητής αποτελεί και επισήμως παρελθόν για τον Δικέφαλο του Βορρά, εξαιτίας "των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας" όπως ανέφερε η ΠΑΕ.
Ο Τούντορ έμεινε στον πάγκο των Θεσσαλονικέων σε 45 παιχνίδια, με απολογισμό 17νίκες, 17 ισοπαλίες και 10 ήττες. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μία μέρα μετά την άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών της Super League, μετά το τέλος της οποίας ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, δήλωσε ότι ο Σαββίδης έδιωξε τον Τούντορ.
"Ο Ολυμπιακός έχει ή δεν έχει την καλύτερή ομάδα; Το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ και τον διώξανε. Και είπε μόνο για τον Φορτούνη. Έπρεπε να πει και για τους 11 παίκτες μας"ανέφερε ο Θεοδωρίδης μετά τη συνάντηση στα γραφεία της Μεσογείων και όπως αποδείχθηκε είχαν βάση τα λεγόμενά του.
Η απόφαση, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, είχε παρθεί μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, απλά θέλησαν να μεσολαβήσει διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, ώστε να επικυρωθεί η εξέλιξη. Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης επιβεβαίωνε τον διάλογο που είχε με τον Σάββα Θεοδωρίδη στο περιθώριο της συνάντησης των ιδιοκτητών, στη Λίγκα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ , λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










