Παραμονές του αγώνα
Xαμός έγινε έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού που ήρθαν στα χέρια με υποστηρικτές της Άντερλεχτ, παραμονή του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το Europa League.
Κατά τη διάρκεια των βίαιων επεισοδίων χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και... πυροσβεστήρες, με μαινόμενους οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια.
Τα βίαια επεισόδια σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τόσο στο εσωτερικό όσο και στην είσοδο του «Why Sleep», επί της οδού Βουτάδων. Ορισμένοι από τους εμπλεκόμενους δεν δίστασαν να πετάξουν ακόμα και… πυροσβεστήρες κατά τη διάρκεια της αψιμαχίας, την ώρα που κάθε λογής αντικείμενα -από καρέκλες και ποτήρια μέχρι ξύλα και πέτρες- εκσφενδονίζονταν από τη μια πλευρά στην άλλη.
Όπως τόνισαν, η πλειονότητα των Βέλγων οπαδών (περίπου 100 στο σύνολό τους) ήταν εμφανώς υπό την επήρεια μέθης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποστηρικτές της Άντερλεχτ άρχισαν να συγκεντρώνονται στο νυχτερινό μαγαζί από τις 22.00 το βράδυ, όταν λίγο μετά τις 00.30 τα μεσάνυχτα επικράτησε ένταση και ορισμένοι εξ αυτών άναψαν φωτοβολίδες και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.
Λόγω των επεισοδίων προκλήθηκαν υλικές ζημιές στις προσόψεις επιχειρήσεων, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για τραυματίες. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση αστυνομικών, οι οποίοι προχώρησαν και σε 22 προσαγωγές.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 απ' την όχι καλύτερη Άντερλεχτ
Πηγή: pamesports.gr
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










