Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκη και ρεβάνς για Ολυμπιακό κόντρα σε ΕΑΠ Λουξ

Νίκη και ρεβάνς για Ολυμπιακό κόντρα σε ΕΑΠ Λουξ
Κόντης Γιάννης

Με 3-1 σετ ηττήθηκε η Πατρινή ομάδα από τους "ερυθρόλευκους" - Ικανοποιημένος ωστόσο ο Χριστόπουλος

Πραγματοποιώντας καλύτερη εμφάνιση από το πρώτο φιλικό, η ομάδα του Ολυμπιακού νίκησε το Σάββατο με 3-1 (25-17, 18-25, 25-23, 25-18) την ομάδα της ΕΑΠ Λουξ, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι, που έδωσαν οι δυο ομάδες στην Πάτρα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Στο σημερινό φιλικό κάναμε κάποια λάθη παραπάνω σε σχέση με χθες, δεν είχαμε την φρεσκάδα που έπρεπε και για αυτό χάσαμε από ολυμπιακό. Πάντως σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Από τους παίκτες, ο λίμπερο Γιώργος Στεφάνου, τόνισε: «Όσο περνά ο καιρός γνωριζόμαστε, γινόμαστε καλύτεροι και αυτό είναι θετικό. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και αυτό φάνηκε απέναντι στα παιχνίδια με Ολυμπιακό όπου για μένα δείξαμε έντονα στοιχεία ομαδικότητας. Στόχος μας είναι μέχρι την πρεμιέρα να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε καλό βόλεϊ. Αν μπορέσουμε να το συνδυάσουμε με καλά αποτελέσματα, τότε θα είναι ότι καλύτερο».

ΕΑΠ ΛΟΥΞ (Χριστόπουλος): Κουρνέτας 2 (1 άσο), Ροντρίγκο 6, Ασπιώτης 11, Ντορνέλας 12,  Σουλτανόπουλος 8, Κιτσαντάς 12, λίμπερο ο Στεφάνου με 77%, (Μαντέκας 3, Λαμπρόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γκουλινέλι): Τζούριτς 21, Ανδρεάδης 9, Ντεσπέιν 7, Κραλ 10 ( 2 άσους), Φιλίποβ, Γιαμπλόνσκι 14 (1 άσο), λίμπερο ο Κουζούνης με 70%, (Φράγκος 2, Κοκκινάκης 1).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports