Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Εψές αργά στο μπαρ το "Ναυάγιο"

Εψές αργά στο μπαρ το "Ναυάγιο"
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Της Γιώτας Κοντογεωργοπούλου

Μας πήρε πάλι το μαύρο το ξημέρωμα χθες στο μπαρ... Τέσσερις η ώρα να παίζει η ορχήστρα και οι γείτονες να φωνάζουνε για ηχορύπανση με τα νυχτικά εν μέσω καύσωνος και να μην υπάρχει ούτε ένας ελεγκτικός μηχανισμός να τους απαλλάξει.

Τέτοιο ξενύχτι είχαμε να κάνουμε καμιά...βδομάδα, αλλά το χθεσινό, ήταν άλλο πράγμα. Και η ορχήστρα έπαιζε φάλτσα και τα μισά ποτά ήταν μπόμπες και τελικά για άλλο πρόγραμμα πήγαμε και άλλο μας βγήκε στην πορεία.

Ο αρχηγός του μπαρ,  είπε για άλλη μια φορά από μικροφώνου στους θαμώνες ότι δεν του πολυαρέσει αυτή η δουλειά και την κάνει με το ζόρι καθώς, αν καταλάβαμε καλά , γιατί κατά τις 3.30 αρχίσαμε  να το χάνουμε το θέμα, το μπαρ το κρατάει με εκβιασμό και περιμένει πως και πως να τελειώσει η σεζόν για να του βάλει λουκέτο και να ανοίξει άλλο.

Βεβαίως στο διπλανό τραπέζι ήταν κάτι εκπρόσωποι των εκβιαστών και κράταγαν σημειώσεις. Τι να τις κάνουν; Θα σας γελάσω...

Έχοντας δύο ολόκληρες ημέρες χωρίς να δει τον εαυτό του σε 699 πρωτοσέλιδα και 1.050 μονόστηλα, ο Γιάνης ο σταρ του μπαρ, που έχει αναλάβει το ροκ πρόγραμμα ο άνθρωπος που έχει πει κάτι απλά, καθημερινά πράγματα, όπως π.χ. ότι ο αρχηγός ου μπαρ παρακαλούσε να παίξει το τραγούδι «ναι», άρα και ενέπαιζε τους θαμώνες όταν τους καλούσε να τραγουδήσουν το  «όχι», αποφάσισε ότι πρέπει να λάβει τέλος ο...αποκλεισμός του από τη δημοσιότητα.

Ψήφισε λοιπόν αίφνης το τραγούδι «ναι», ο ίδιος άνθρωπος που έλεγε να του κοπεί το χέρι και άλλα ζωτικά όργανα αν τραγουδήσει με αυτή την ορχήστρα και έτσι επανήλθε στην κανονικότητα των 3.000 πρωτοσέλιδων ημερησίως. Ήταν εκεί όλοι οι φωτογράφοι αλλά έστειλε και αυτός καμμία σέλφι με το τάμπλετ.

H ντιζέζ του προγράμματος "τα μαύρα τα μεσάνυχτα"  σε ένα ακόμη πρόγραμμα «θα τα πώ όλα» υπό τους ήχους των ταμπούρλων της αντιπολίτευσης των αοιδών, και υπό την σκέπη των κλειστών βλεφάρων πολλών εκ της ταλαίπωρης ορχήστρας  τα είπε κανονικά όλα  και δεν άφησε ούτε ένα τόνο, ενώ κατέληξε με μια ύποπτη άνω τελεία, σαφή προειδοποίηση ότι θα επιστρέψει.

Και ενώ από νωρίς το απόγευμα φώναζε στον αρχηγό του μπαρ  ότι κάνει εκτροπή και για αυτό φταίνε οι νταβαντζήδες οι εκβιαστές, και άλλα... αγαπησάρικα, ξαφνικά την έπιασε ένας  έρωτας μεταμεσονύκτιος τη Ζωή, ένας καημός  και από ύαινα έλεγες θα γίνει γατάκι... Αλλά περιμένοντας το «νιάου»  νά σου πάλι ένα «γαβ». Αυτή τα πρωτοσέλιδα τα έχει ούτως ή άλλως, άσε που δεν την νοιάζουν κιόλας... ή μήπως νομίζουμε;

O άνθρωπος στο face control του μπαρ, ο Πάνος, μπήκε μέσα πολύ αγριεμένος καθώς είδε να περνάει την πόρτα ένας εκ των πρώην ιδιοκτητών ο Βαγγέλης, χωρίς να του πάρει την άδεια. Πήρε το μικρόφωνο και αφού είπε ποια αυτοκίνητα ενοχλούν, άρχισε να τάζει κρεμάλες κοιτάζοντας στραβά τον Βαγγέλη αλλά και τους συντρόφους του πρώην ιδιοκτήτη, αυτού με το πλειοψηφικό πακέτο, του  Αντώνη.

Και μάλιστα τις έταζε τις κρεμάλες σε εμφανές σημείο προς απόλαυση του αλλαλάζοντος κοινού, έτσι για να μάθει το μπαρ, τι γίνεται με όσους πιούν και δεν πληρώσουν. Με στόμφο προειδοποίησε ότι δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο και έκανε την παρέα με τα τατουάζ και τα ξυρισμένα κεφάλια τέρμα δεξιά να σκιάζεται για το ψωμί της. Δεν είναι καιρός για ανεργία...Κάποιος ακούστηκε να λέει «βρε μπας και είναι δικός μας;», αλλά τον σκούντηξε η τραγουδίστρια και του θύμισε ότι είναι άνθρωπος του αφεντικού.

Ο Βαγγέλης απάντησε κάτι του στυλ «δεν θα μου πεις εσύ τι ώρα θα μπαίνω και θα βγαίνω, το μπαρ είναι για όλους» και ο διπλανός του Πάνου του φώναξε ότι «δεν δεχόμαστε κακοπληρωτές, τους κρεμάμε». Τότε το λόγο πήρε ένας Άδωνις και είπε με νόημα «Καθίστε ήσυχα γιατί φεύγουμε με όλη την παρέα και το κλείνουμε και τότε θα δω τι θα πείτε στους μπράβους». Ακολούθησε παρεξήγηση και η σκηνή έκλεισε με ζεϊμπέκικο.

O αντιρρησίας συνείδησης Παναγιώτης μαζί με την παρέα του, αφού τα έσπασαν με τα «όχι» στο τέλος έφυγε λέγοντας ότι είναι μεν κακός ο στρατός, για αυτό και αντιρρησίας, αλλά το συγκεκριμένο στρατόπεδο του αρέσει γιατί κάτι του θυμίζει και για αυτό «όλα καλά». «Άστον, ήπιε κάτι παραπάνω για αυτό βλέπει στρατόπεδο το μπαρ» είπε ο διπλανός του, κάποιος Στάθης.

Ωραία ήταν χθες στο μπαρ το «Ναύγιο» δεν λέω, το γλεντήσαμε καλά, αλλά βρε φίλε όταν ήρθε ο λογαριασμός μας έπιασε σύγκρυο.

Πολύ ακριβό το μαγαζί και δεν το αξίζει ούτε το μενού ούτε το πρόγραμμα.

Και κάπως έτσι η παρέα κατέληξε να πλένει πιάτα.

«Όταν τελειώσω με τον νταβά, μπορεί και να κεράσω...» είπε φεύγοντας το αφεντικό, πολύ τσαντισμένο επειδή πάνω από 30 της παρέας του είπαν ότι το μαγαζί δεν...κάνει και τελικά έγινε τζίρος με τα λεφτά εκείνων που όλο το βράδυ έβριζε ο Πάνος ο face control. Πάλι καλά που δεν τον άκουσαν και μπήκαν...

«Μην τσιμπάς, τους τριαντατόσους θα τους ξεχάσει, αλλά με τον νταβά δεν τελειώνει κανείς» είπε ο μπάρμαν. Αυτός και αν έχει δει....

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις